dskrzypczak 304 Zgłoś Napisano 19 Lipca 2016 Jesteśmy jednym z największych salonów audio w Polsce, znajdujemy się blisko autostrady A2, w Koninie przy ul. Józefa Piłsudskiego 22B. Na powierzchni 200m2 znajdują się m.in. 3 pomieszczenia odsłuchowe: - sala stylizowana na domowy salon – półotwarta powierzchnia, niesymetryczny układ; - sala odsłuchowa zbudowana zgodnie z wymogami akustycznymi; - sala Bose – dedykowana miłośnikom tej marki oraz posiadaczom niewielkich pomieszczeń. Oferujemy m.in.: gramofony, głośniki, głośniki instalacyjne, urządzenia stereofoniczne, kina domowe, słuchawki, kable, stoły hi-fi, akcesoria, płyty CD/VINYL. Szeroki przekrój wyselekcjonowanych marek oraz duża ilość produktów na miejscu, zadowoli nawet najbardziej wymagających Klientów. Oprócz doradztwa i sprzedaży, zajmujemy się także instalacjami sprzętu audio-wideo. Ultimate Audio – najlepsze marki w jednym miejscu. Salon ULTIMATE AUDIO ul. Józefa Piłsudskiego 22b 62-500 Konin Godziny otwarcia: Pn.-Pt.: 10:00-20:00 Sob.: 10:00-14:00 Kontakt: 63 22 355 22, 790 709 776 salon@ultimateaudio.pl www.ultimateaudio.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ProgRockJester 51 Zgłoś Napisano 29 Października 2016 Mnie ciekawi gdzie mozna zakupic takie deski na sciane jak na pierwszym zdjeciu :) Wyglada to na ciekawy i oryginalny sposob ozdobienia sciany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwasior21 61 Zgłoś Napisano 30 Października 2016 Ciekawe ile licza sobie za odsluch ;PP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raker84 PGN 2 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2017 Mnie ciekawi gdzie mozna zakupic takie deski na sciane jak na pierwszym zdjeciu :) Wyglada to na ciekawy i oryginalny sposob ozdobienia sciany Fakt te deseczki wygladaja cjekawie. Ciekawi mnie tez to czy poza ladnym wygladem i zbieraniem kuzu maja jakis wplyw na akustyke moze rozpraszaja fale wmiejscu pierwszych odbic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matyldusia8 0 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2017 Kros juz był/widział/odsłuchał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LemmySkrzat 16 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2017 Kros juz był/widział/odsłuchał? Słuchać nie słuchałem, ale byłem ze dwa razy. Wielka powierzchnia, trochę trąca salą operacyjną, ale ogólnie spoko. Plus za w miarę spory wybór zarówno elektroniki jak i kolumn. Minus jak na razie to kurz na sprzęcie i półkach. Nie wiem czy ilość odwiedzających wpływa na brak czasu żeby posprzątać czy zwykłe niechlujstwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach