Skocz do zawartości
IGNORED

Jaka karta do zestawu 2.1?

tomek1323

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam głośniki Sinn7 Produzent8 oraz planuję zakup subwooofer'a Harman Kardon SUB TS2BQ jednak nie wiem jaką kartę zewnętrzną zakupić aby zestaw ten grał możliwie najlepiej. Na dzień dzisiejszy zestaw podepnę pod PC jednak, z czasem planuję zmienić PC na ultrabooka, więc myślę już trochę przyszłościowo i w grę wchodzi tylko karta zewnętrzna. Poszperałem również trochę w internecie i znalazłem kartę Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro, jednak nie wiem czy będzie ona dobrym wyborem do mojego zestawu. Macie jakieś inne propozycje?

https://www.audiostereo.pl/topic/128361-jaka-karta-do-zestawu-21/

masz do wyboru tez xonara u7

moge wsciec sie i utytłac, paść na morde bylem wytrwał, byle małych świństw gonitwa nie wciagnęła mnie - dopuki wierzysz we mnie miła w tym jest moja wielka siła z zyciem mnie nie pogodziłaś ale z samym sobą tak, mam przy sobie gorzką pamieć, mam Twoj usmiech co nie kłamie wiem ze juz mnie nic nie złamie :)

kupiłem tego creativa.. wszystko fajnie i pięknie jednak mam pewien problem otóż wyjście C/SUB nie działa (chyba) bo po wpięciu do niej kabla subwoofer nie reaguje. Po wpięciu go na wyjścia dla glosnków przednich działa, a nie reaguje w ogóle przy wyjściu rer i c/sub. wiecie może dlaczego tak się dzieje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.