Skocz do zawartości
IGNORED

Odtwarzacz blu-ray

Walek77

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuje jakiegos taniego odtwarzacza blu-ray typu 2 in 1.

Chcialbym kupic cos na czym odpale filmy blu ray, plyty audio, a takze puszczalo muzyke z NAS w formacie FLAC i ew. filmy(choc filmy nie priorytet bo posiadam odwarzacz multimedialny, ktory nie czyta flac, ale jedzie kazdy film bez problemow...)

Nie chciialbym teraz pakowac duzej ilosci kasy bo zaraz wychodza odtwarzacze Ultra HD.. narazie jest mi to co prawda zbedne bo mam projektor FHD... to ma pograc max 2 lata i na ebay...

Ja wiem, ze oppo by spelnil moje wymagania, ale jak mowie poszukuje cos tymczasowo.

https://www.audiostereo.pl/topic/128465-odtwarzacz-blu-ray/

Szczerze - kup w Dowolnym sklepie lg, Sony czy szajsunga za 300 zł . Funkcjonalnie przestrzeli wszystkie Oppo , obraz spokojnie nieiwiele gorszy o ile nie lepszy a są modele z 4k. Wiem co pisze bo mam oppo i dojeżdżam pioneera bdp 150 w którym padło hdmi a wymiana to koszt ok 300 zł i tak naprawdę mam cała nowa elektronikę bo wszystko w nim jest na jednej płytce , nowy bdp 180 kosztuje 800 zł a jego następca onkyo 3.... Cos tam ok 1000 zł . Jak nie budujesz mega kina , nie ma to być audiofilski transport to kupuj jak pisałem dowolny br z obsługa sieci .

Najważniejsza jest muzyka - później sprzęt , a najlepszy jest ten który dla mnie brzmi najlepiej .

Dzieci to przyszłość narodu więc słuchają tego co tata ;-))

Wycsytem ze nowe oppo uhd juz jest praktycznie na wylocie, wiec tym bardziej potrzeba cos taniego. Duzo sie naczytalem i wymyslilem 2 modele. Pioneer bdp 180 i sony bdp7200. Roznica w cenie to ledwie 8 funtow co wy byscie wybrali?

Wycsytem ze nowe oppo uhd juz jest praktycznie na wylocie, wiec tym bardziej potrzeba cos taniego. Duzo sie naczytalem i wymyslilem 2 modele. Pioneer bdp 180 i sony bdp7200. Roznica w cenie to ledwie 8 funtow co wy byscie wybrali?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.