Skocz do zawartości
IGNORED

Subwoofer do zestawu stereo

FR_OdO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

zastanawiam się czy jest jakiś subwoofer < 700 zł który polecacie do muzyki. Nie mam wielkich wygórowanych oczekiwań, po prostu dobrze żeby ten bass był. (aktualnie używam logitecha x230) i jestem zadowolony. Chcę po prostu coś lepszego za małe pieniądze + odciąć pasmo na subie do 110 Hz tak aby ominąć te 125 Hz które niesamowicie mi dokucza. Pokój 3m x 3,5m ale słucham w narożniku w polu bliskim. Zastanawiałem się nad JAMO SUB210 ale mam wątpliwości co do pewnych opinii o nim. Stx jest za duży. Może Wharfedale WH-S8E ????

https://www.audiostereo.pl/topic/129486-subwoofer-do-zestawu-stereo/

Intertechnik MDS08 w zamkniętej skrzynce + panel Irka. z obudową z MDF zamkniesz się w 700 pln a otrzymasz wysokiej klasy premium sprzęt.

Musica curat cor meum et animam meam delenit

Kiedyś były takie Koda 1000 B jak dobrze pamiętam.

W tej cenie to chyba najlepsze co można trafić...

Niestety z subami jest tak iż naprawdę dobre zaczynają się od 10k i to nie zawsze w złotych...

W tej cenie wszystko zagra lepiej od pierdziawek logitecha

@Bassfreak. Tak przy okazji, złożyłeś już swój zestaw? Który subwoofer wybrałeś? Zadowolony jesteś, bo wiesz, pamiętamy m.in z kolegą @sittek, jaka to ciężka przeprawa z wyborem tego suba. Było chyba z 50 postów :-)

Wysokiej klasy premium sprzęt zaczyna się od 10.000zł.

Nie słuchałeś Intertechnika w dobrej aplikacji, to jest naprawdę wybitny sub-woofer

Nie trzeba wydawać fortuny

Hi-endowy subwoofer na Scan Speaku Revelatora można mieć za 4 tysiące.

Ty zapewne podejdziesz ignorancko bo przecież to musi kosztować powyżej 100.000 pln

Chyba arogancko? :-)

Optymalnie brzmiący subwoofer za 700zł, bijący na głowę te za dychę, i więcej?

Jednak cuda istnieją? :-)

Nie wiem, nie słuchałem, może i masz rację, ale patrząc na moje doświadczenie, będę jednak bardzo sceptyczny co do tej rewelacji Hi-End.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Nie chce mi się kłócić i na siłę coś udowadniać. Tym bardziej każda konstrukcja jest inna.

Intertechnik zagra inaczej jak rel. Jest to stosunkowo małej mocy przetwornik i w porównaniu do takich SVS zagra z mniejszym ciśnieniem. To co go wyróżnia to zajebista jakość basu, zróżnicowanie, głębia, faktura i szybkość. Kosztuje chyba z 250 pln i w porównaniu do markowych sprzętów są to grosze... żaden cud

Wspominany Rewelator kosztujący 1500 pln, znajdziesz w Magico

• 1 miesiąc później...

Dzięki ludziska za info ale kupiłem wreszcie coś z czego jestem zadowolony. ADAM AUDIO SUB7 - szybki, mocny, mała membrana w sam raz do 11 m2 zejście do 30 hz. Wybrałem subwoofer studyjny bo wiem że na takich sprzętach nie zawiode się na dynamice bass-u. I faktycznie MAGIA !!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.