Skocz do zawartości
IGNORED

Pioneer x-HM72-k nie odtwarza z pendraiwa?

nikifor

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kupiłem mini zestaw stereo,odtwarzacz strumieniowy z głośnikami Pioneer x-HM72-k jestem bardzo z niego zadowolony,gra czysto i bardzo ładnie,ale niestety nie potrafie odtworzyć nic z pendraiwa podłączanego na przednim panelu,po włożeniu pena pojawia się jakiś folder i nic więcej nie da sie zrobić za pomacą pilota,czytałem ze pen musi być jakoś sformatowany pod fat32 czy coś zrobiłem tak nagrałem pliki Mp3 i dalej nic,czy ktoś z was ma taki sprzęt i może mi podpowiedzieć co z tym zrobić?

Radio internetowe i wszystko inne gra ok

Sprawdz na innym pendrajwie.

Już działa:) to była przyczyna uszkodzony był pendraiw,a swoją drogą to sprzęcik bardzo ładnie gra i bardzo dobże na słuchawkach,ciekawe jak grają pliki DSD

a w jaki sposób użyć BT albo Airplay? czy bedą wyświetlane okładki albumów tak samo jak w aplikacji Tidal?

Jeszcze tylko pytanie do użytkowników tego sprzętu,przerabiam sobie obrazy płyt sacd iso na pliki DSF i wszysto jest ok urządzenie odczytuje te pliki Jako DSD i gra i wyświetla tagi,ale za nic nie wiem jak tam dodać aby wyświetlały się okładki płyt,czy ktos wie jak to zrobić aby podczas odtwarzania DSD były widoczne Okładki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.