Skocz do zawartości
IGNORED

Sterowanie odtwarzaczem na komp. Za pomoca telefonu

artiz_

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zakupiłem dac USB SMSL m8 podłaczony do HTPC (komputer,windows 8)

Zalezy mi na wygodnym odtwarzaniu muzyki z poziomu telefonu)

Cos jak volumino +raspberry. Chodzi o to abym na telefonie widział odtwarzacz,pliki z muzyką, tidalem zrodłem dzwieku ma byc komputer a sterowac zmieniac utwory chce za pomocą telefonu . Czy jest taki program czy jest taka mozliwosc?

iTunes + Remote

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

A jest cos takiego jak volumio rune audio tylko przeznaczone na PC? A nie na raspberry?

Najlepiej zebym mogł zainstalowac obok windowsa i miał wobór odpalenia systemu przy wł kompa. Ewentualnie jakas nakładka na windowsa ktora umozliwi mi sterowanie z telefonu tak jak volumio. Prosze o odpowiedz. Dziekuje

TeamViewer jest fantastyczny..ale nie na androidzie z małym ekranem ;)

Gato Audio AMP-150 (klasa A/B), LAiV Harmony DAC, Open Baffle DIY
Tellurium Q Ultra Black, Hijiri HCI-R10, Ricable + DIY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.