Skocz do zawartości
IGNORED

słuchawki bluetooth do metalu (głównie black/death)

Łukasz_64364

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Szukam słuchawek zamkniętych do słuchania muzyki głównie w domu (ale mogą przydać się również w podróży) z następującymi wymaganiami:

- cena: do 500 zł

- gatunki: ciężki metal (black, death; muzyka gęsta, gitarowa, zależy mi na tym, żeby szczególnie perskusja dobrze brzmiała)

- bluetooth dla wygody użytkowania

- wyjmowany kabel

- powinny grać dobrze bez ingerencji (wymiany kabli itp.)

Nie jestem audiofilem i dotychczas nie słuchałem na niczym droższym niż 100 zł. Zastanawiałem się nad Marshall Bluetooth Major II, czytałem trochę dobrych opinii, szczególnie do tego rodzaju muzyki. Nawet zamówiłem, ale widzę, że mają spory problem z mid-bassem, co chyba w takiej muzyce nie jest wskazane, a pewnie sporo płaci się za wygląd i znaczek, na czym mi nie zależy. Jeśli bez wyczulonego ucha będą do tego rodzaju muzyki ok, to je wezmę.

Czy są sensowne w tym przedziale cenowym? Może coś lepszego spełniającego powyższe wymagania?

Dorzucę jeszcze, że będę słuchał głównie na:

- telefon Honor 7

- pc

Pozdrawiam

Pomyśl o przewodowych o wiele lepsza jakość dźwięku.

Rotel RA-980BX+Heco Aurora 700 SONY 550ES + Emit M20@Nostromo Wolf2 - Solid Core audio cable set

O wiele lepsza? Strasznie mnie kusi wygoda pozbycia się kabla i zastanawiam się czy skoro nie mam audiofilskich zapędów będzie mi ta utrata jakości bardzo przeszkadzała? W tej cenie nie znajdę nic sensownego bezprzewodowego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.