Skocz do zawartości
IGNORED

Kenwood KD-3055 zamiennik maty na talerz

Przemo323

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Przez dłuższy już czas borykałem się z problemem brakujących części do mojego gramofonu (Kenwood KD-3055), ale póki co wszystko jest na dobrej drodze, gdyż najpewniej uda mi się je wreszcie zdobyć. Niestety jest jedno ale. Wiem już, że oryginalnej gumowej maty na talerz nie dostanę, stąd rodzi się moje pytanie do Was. Szukałem trochę po necie, lecz niestety moja wiedza w tym temacie jest zerowa, stąd prosiłbym Was o doradzenie mi za jakimi matami warto się rozejrzeć jednocześnie nie dokładając kolejnych 300zł do gramofonu.

Pozdrawiam.

A mógłbyś podać te wymiary? Ew. jak masz w miarę wprawne oko, to możesz mi określić czy są one podobne do tej maty:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ach, z tego co widzę to jesteś z Krakowa, co mnie bardzo cieszy, bo aktualnie mieszkam w akademiku na AGH :D Jak już uda mi się zamówić ten nieszczęsny talerz, to wtedy się z Tobą skontaktuję i o ile pasuje Ci taki układ, to matę kupiłbym po uprzednim przypasowaniu do talerza.

Ach, z tego co widzę to jesteś z Krakowa, co mnie bardzo cieszy, bo aktualnie mieszkam w akademiku na AGH :D Jak już uda mi się zamówić ten nieszczęsny talerz, to wtedy się z Tobą skontaktuję i o ile pasuje Ci taki układ, to matę kupiłbym po uprzednim przypasowaniu do talerza.

spoko, a ja pracuje blisko miasteczka studenckiego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.