Skocz do zawartości
IGNORED

Marantz CD73 - Poszukuję schematu dla chipsetu A

Warwick

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry, poszukuję schematu Marantza CD73 dla układów Sony. Przeszukiwałem internet, lecz jedyne co udało mi się znaleźć przez ostatnie dwa dni to schematy na układach Philipsa, albo pytania bez odpowiedzi czy ktoś posiada schemat, którego szukam :D

Jeśli ktoś natomiast nie posiada schematu, a posiada ten odtwarzacz z chipsetem A, to byłbym bardzo wdzięczny, gdyby napisał jakie oznaczenia nosi układ zaznaczony na zdjęciu.

Dziękuję za ewentualną pomoc.

• Moderatorzy

Dzień dobry, poszukuję schematu Marantza CD73 dla układów Sony. Przeszukiwałem internet, lecz jedyne co udało mi się znaleźć przez ostatnie dwa dni to schematy na układach Philipsa, albo pytania bez odpowiedzi czy ktoś posiada schemat, którego szukam :D

Jeśli ktoś natomiast nie posiada schematu, a posiada ten odtwarzacz z chipsetem A, to byłbym bardzo wdzięczny, gdyby napisał jakie oznaczenia nosi układ zaznaczony na zdjęciu.

Dziękuję za ewentualną pomoc.

Spytaj muda44, przerabia te CDeki to schemat powinien mieć.

-----------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.