Skocz do zawartości
IGNORED

Potrzebuje porady jaki cd do paradigm monitor 7v7 i Denona PMA 1500r zamiast KENWOOD DP-7040

wicher123

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.

Posiadam taki o to sprzęt audio:

kolumny paradigm monitor 7v7

Wzmacniacz Denon PMA 1500r

CD KENWOOD DP-7040

Ostatnimi czasy mam problem z tym cd, a mianowicie nie chce się wysuwać szuflada oraz nie czyta wszystkich płyt, które wcześniej czytał.

Co do jakości CD (jest to drugi od góry model kenwooda z lat chyba 90tych). Nie jestem audiofilem, wg mnie gra ładnie,czysto itp.

Mam jednak prośbę.Jeśli uda się uzbierać po świętach troszkę pieniędzy to chciałbym własnie zmienić sobie CD (najlepiej używany, nowszy model)

Najlepiej gdybym zmieścił się w budżecie max 1tys (jeśli to możliwe).

Czy ktoś z Was mógłby coś mi zaproponować? Byłbym bardzo wdzięczny i z góry dziękuję.

Dzień dobry.

Zwróć uwagę na odtwarzacz Pioneer PD-30AE (http://q21.pl/pioneer-pd-30ae.html). Niewiele przekraczając 1 tys. masz fabrycznie nowe urządzenie z pełną gwarancją i brakiem ryzyka zakupu, które może miło zaskoczyć jakością dźwięku, odtwarzanie płyt SACD oraz dobry i niezawodny mechanizm.

Przemyśl temat, w przypadku pytań oraz oferty finansowej dla forumowicza oczywiście służę pomocą.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Jeśli miałbym kupować coś nowego wtedy brałem pod uwagę kwotę ok 2tyś no może max 2500zł.

Np. coś w ten deseń:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ale jakoś wolałbym "chyba" wydać mniej za coś używanego ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Myślałem o tym:

MARANTZ CD-6000 OSE ale ma bardzo duzo jak i pozytywnych i negatywnych opinii ;/

lub o Nad C 525bee

Lepiej coś ze starszej serii. CD 67, CD 63. Te późniejsze to niestety śmietnik, przerobiłem wszystkie. Możesz też szukać z Denona DCD 1450, 1550AR.

?👈

A może dać go do kogoś kumatego do serwisu a potem podrasować? Laser tani tam siedzi KSS-210A, a tuning wiadomo większe koszty, ale co za 1tys. kupisz lepszego.

Właśnie nie wiem czy coś uda mi się kupić w tej cenie lepszego niż mój kenwood. Naprawdę się nie orientuję, dlatego Was proszę o poradę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.