Skocz do zawartości
IGNORED

Indiana Line Puro 800

Thrudpl

Rekomendowane odpowiedzi

Szukasz po prostu wzmaka z DACiem.

Do jakiej kwoty? Z jakimi kolumnami?

Masz Puro 800, Camnridge CXA80, Magnat MA600, Marantz PM7005 :)

Każde w czymś jest dobry ale czy spasuje do Twoich kolumn i preferencji dźwiękowych?

Tak jak już pisałem w temacie z kolumnami Szukam wzmacniacza który miałby zastąpić mojego wiekowego NADa 3020. Kolumny to oczywiście nowiutkie Swans Diva 4.2. Kolumny grają z NADem bardzo dobrze ale oczywiście można pewnie lepiej. Jedyne zastrzeżenie mam co do basu - jest go trochę za dużo i mógłby być lepiej kontrolowany. Reszta szczególnie góra jest idealna.

W tej chwili mój NAD współpracuje z DACiem Cambridge Audio DACMagic, gramofonem i AppleTV jako transport dla muzyki z Tidala.

Dlatego mój wymarzony wzmacniacz chciałbym by miał wbudowanego DACa, wejście Phono, oraz transmisję Airplay. CO prawda znalazłem taki wzmacniacz - Cabasse Stream AMP a kolega realbig znalazł jeszcze Quad Vena. ale nie są to chyba najlepsze wzmacniacze pomimo dość przychylnych recenzji.

Na tą chwile zastanawiam się własnie nad Indiana Line Puro 800, Marantz PM 7005 i Rotel RA 12. Mają DAC i wejście Phono. Muzycznie podobno tez nie najgorzej za wyjątkiem PURO 800 o którym nie ma za wiele opinii, Stąd moje pytanie.

Mój budżet powiększyłem do 3000zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.