Skocz do zawartości
IGNORED

myryad z240+z210 - opinie

krisd

Rekomendowane odpowiedzi

koledzy, macie jakieś opinie o sprzęcie firmy myryad : konkretnie wzmacniacz z240 + cd z210

nastawiłem się na zakup zestawu naim 5i

pokój 17 m2, trochę mebli, muzyka rock i metal, póki co głośniki podłogowe canton gle 407.

jest na aledrogo do kupienia zestaw za 3 500 zł, nie wiem czy to okazyjna cena ?

niestety do Olsztyna mam 300 km, wiec jak jechać to konkretnie.

wszelkie opinie mile widziane

https://www.audiostereo.pl/topic/130974-myryad-z240z210-opinie/
  • 1 rok później...

Witam wszystkich właśnie kupiłem wzmacniacz myryad Z 240 i tuner Z 130 mam też kolumny kupione też w tym roku Dali zensor 7 ,i jestem pod wrażeniem jak może to grać , miałem przedtem Sony amplituner i kolumny monitor audio 2 plus wofer to też ładnie grało , ale teraz to słychać wszystko a o scenie nie wspomnę , jak będzie ktoś wiedział o CD Myryad Z 210 za rozsądną cenę to będę wdzięczny pozdrawiam wszystkich nowy klubowicz

• 2 tygodnie później...

Dobra cena o ile masz bardzo wydajne kolumny bo wzmacniacz ma dość skromna moc, ale barwa, przestrzeń, czystość tła - genialna

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.