Skocz do zawartości
IGNORED

Audiomica Celes Excellence

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

Gents,

4-5 lat temu dzielilem sie rozterkami/radoscia dot zakupu Audiomica Dolomit Ref.Przyszedl czas i na tego zawodnika.1sza mysl XLO,ale cena Reference jest zaporowa,Tellurium Q Black "nie to", podobnie Ortofon i kilka innych.

Tlf i wizyta w gdynskim Albatrosie,wypozyczylem wraz z i/k Erys E. i zworkami Quan Ref.(w recenzji Hifi Pig zawarto jednoznaczna sugestie,aby uzywac Celesa i Erysa rownoczesnie-nie znalazlo to potem u mnie potwierdzenia!)

Kabel "dochodzil" kilka dobrych dob zmieniajac sie diametralnie,az wreszcie.... Po wymianie zdan z szefem sklepu nie moglem nie zaakceptowac cyfr.

Gro i bucy!!

https://www.audiostereo.pl/topic/131147-audiomica-celes-excellence/
  • 3 tygodnie później...

wypozyczylem wraz z i/k Erys E. i zworkami Quan Ref.(w recenzji Hifi Pig zawarto jednoznaczna sugestie,aby uzywac Celesa i Erysa rownoczesnie-nie znalazlo to potem u mnie potwierdzenia!

Pozwolę się "dopisać"; też mnie naszło na "poprawienie" systemu i mam wypożyczone kable głośnikowe i IC Audiomica serii Ultra Reference ( kto wymyśla te nazwy !! ) Genimedes i Europa Też usłyszałem sugestie o wspólnym ich użyciu.

U mnie symbioza tych kabli jest słyszalana i to bardzo mocno. Odzielnie to jakby były inne kable. Nie będę próbował opisywać co i w jakim stopniu poprawiły i czy są warte swojej ceny bo w tej "branży" to bardzo indywidualne/subiektywne, tylko jestem bardzo zdziwiony taką dużą ich wspólną pozytywną zależnością.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.