Skocz do zawartości
IGNORED

LG J10HD Czy warto? Proszę o pomoc.

Kamil Pietraszewski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Mam okazję kupić zestaw LG J10HD za około 400zł. Moje pytanie czy warto? Chciałbym zaznaczyć ze nie jestem audiofilem. Sprzęt chciałbym podłączyć pod TV lub PS4 przez wejście optyczne. Więc głównie gry filmy czasem muzyka ( house, pop, rap). Zdaje sobie też sprawę że za to kwotę nie dostane wypasionego kina domowego, ale zastanawiam sie czy czy ten zostaw wart jest swojej ceny. A może jesteście w stanie polecić mi coś innego? Nie koniecznie musi być to kino domowe. Moze jakis zestaw 2.1? ( Lubie troche basu wiec sub mile widziany)

Dziekuję za pomoc.

Jeśli coś dodać proszę pytać,

Kasa +/- 100zl

Mam ten sprzęt w jednym pokoju. Urządzenie w sumie jest bardzo fajne pod każdym względem ale jest jakaś wada bo sam się pogłaśnia do maksimum, troche żyje własbnym žyciem. Ale jezeli ten model jest sprawny to bym brał bez zastanowienia :)

wiekszosc tego typu sprzetu zagra lepiej niz glosniki tv i tyle w temacie... kosztowalo to ponad 1500 w dniu premiery teraz na alle... moze kazdy je kupic za 400... podkresle ze tez nie jestem audiofilem heheh ale bym tego nie kupil... wolalbym poczekac i dozbierac do czegos co zagra w kinie w miare fajnie, a najtanszym moim zdaniem zestawikiem co mozna posluchac w kinie i da nam jakas namiastke to komputerowe logitechy z 906...uzywki czasem chodza po 600-700 i daja rade w 15-20 metrowych pokojach...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.