Jump to content
IGNORED

transport audio analogue

jps

Recommended Posts

jako suplement do wczesniej poruszonego tematu cd rom chcialbym wyjasnic ze firma audio analogue ktora mam przyjemnosc reprezentowac w polsce w pierwszych egzemplarzach odtwarzacza z serii maestro rzeczywiscie korzystala z transportu cd rom.jednak od dluzszego czasu teac sluzy jako naped.niniejszym dziekuje forumowiczom za wnikliwe obserwacje i mam swiadomosc ze wielu z nich ma b.duza wiedze co napawa optymizmem i sprawia przyjemnosc podczas czytania tego rodzaju opinii.kresle sie z szacunkiem piotr szymanski jps poznan

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

1. Skoro pod reka tak atarakcyjna osoba (dla mnie) wiec nie moge oprzec sie pokusie i spytac, jak wyglada sprawa napedow w AA Paganiani. Podobno od jakiegos czasu przerzucili sie na Sony a przedtem bylo cos innego ale co?

2. Jak generalnie wyglada sprawa awaryjnosci sprzetu AA bo takowyz wlasnie posiadam (Puccini SE 2003 + Paganini 2004.

3. W moim wzmacniaczu obserwuje nadwrazliwosc czujnika podczerwieni i wlaczony komputer z aktywnym donglem IrDA powoduje, ze wzmacniacz czasami potrafi sie wylaczyc. Oczywiscie, jest na to rada, wystarczy zakryc okienko nadajniczka w laptopie ale to w sumie dziwna sprawa, czyz nie?

pzdrw

soso

Hidden Content

litosci i zrozumienia dla starego czlowieka.czytam panie dziejku forum i biuletyny wszelakie z rzadka a to od czasu kiedy milicja ludowa wydawala wlasnie bs-biuletyny specjalne,i to podzialao jak narkotyk.czlek miast uczyc sie czytanki o kotletach i atletach chlonal polityczna wiedze.ale od styropianu i kolesiostwa uchronilem sie,dlatego moja obecnosc na forum nie bedzie regularna ale na pytanie odpowiem.zaslaniac ,zaslaniac i jeszcze raz zaslaniac.napedy w cd a.a byly -sony ,philips a teraz teac.dobrze zrobili?pozdrawiam i gdyby byly jakies problemy -co nie daj panie na wyzynie to sluze jps@vip.net.pl

Hidden Content

skopiuje z cd romu otrzymanego miesiac temu na otwarciu nowej siedziby a.a wnetrza urzadzen i postaram sie zamiescic w takiej formie by bylo to ogolnie dostepne.testu ani testow nie przewiduje.nie widze potrzeby.podam pewien fakt, ktory wyglada na tyle komicznie ze moze sluzyc jako anegdota.otoz jeden z moich gosci na audio show po dluzszym pobycie w salonie spytal czy mam jakias kopie testu,na moje pytanie ''czy chce poczytac jak urzadzenie gra'' przytaknal, nie zoirentowawszy sie ze jest to pytanie na tyle podchwytliwe ze obnaza glupote.przykro mi za tak mocne slowa ale czy jest na to jakis inny termin ?po co czytac o czyms co mamy na widelcu i slyszymy.czy osoba testujaca ma monopol na wiedze?slyszy absolutnie ? moge opisac np.moje doznania kulinarne i czy to tez ustali jaki byl smak np.mielonego z kapusta? uklony dla forumowiczow ktorzy byli moimi goscmi na tegorocznej wystawie audio show.piotr szymanski jps .ps cd rom z fotkami zapewne bedzie do wgladu w paru polskich sklepach ale moge tez skopiowac na wyrazne zyczenie i podeslac na prywatny adres.p

Hidden Content

jps

Z tym testem chodziło mi właśnie o widok wnętrza tego odtwarzacza. Testy brzmienia urządzeń są tak subiektywno-korupcyjne że tylko człowiek o słabej wiedzy audiofilskiej przywiązyje do nich dużą wagę.

Ja chce po prostu zobaczyć jak to urządzenie jest zbudowane i sądze że z Pańską pomocą to mi sie uda.

Hidden Content

w niedz moge przeslac fotki na adres otrzymany na jps@vip.net.pl . co do testow to wierze jeszcze w czlowieka i daje wiare ze wiele z nich jeszcze jest przeprowadzanych rzetelnie ale ma to zwiazek 1/z charakterem czlowieka 2/ czy to jest facet co sie zowie czy tez kalesony zakompleksione etc.niniejszym pozdrawiam wszystkich przeciwnikow kaleson. piotr szymanski jps@vip.net.pl

Hidden Content

zgodnie z poprzednio podana informacja odnosnie zdjec paganini, probowalem to uczynic w niedzielne popoludnie, ale niestety pliki sa za duze.szkoda! dysponuje cd romem i sluze na zyczenie.piotr szymanski jps

Hidden Content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.