Skocz do zawartości
IGNORED

transport audio analogue

jps

Rekomendowane odpowiedzi

jako suplement do wczesniej poruszonego tematu cd rom chcialbym wyjasnic ze firma audio analogue ktora mam przyjemnosc reprezentowac w polsce w pierwszych egzemplarzach odtwarzacza z serii maestro rzeczywiscie korzystala z transportu cd rom.jednak od dluzszego czasu teac sluzy jako naped.niniejszym dziekuje forumowiczom za wnikliwe obserwacje i mam swiadomosc ze wielu z nich ma b.duza wiedze co napawa optymizmem i sprawia przyjemnosc podczas czytania tego rodzaju opinii.kresle sie z szacunkiem piotr szymanski jps poznan

1. Skoro pod reka tak atarakcyjna osoba (dla mnie) wiec nie moge oprzec sie pokusie i spytac, jak wyglada sprawa napedow w AA Paganiani. Podobno od jakiegos czasu przerzucili sie na Sony a przedtem bylo cos innego ale co?

2. Jak generalnie wyglada sprawa awaryjnosci sprzetu AA bo takowyz wlasnie posiadam (Puccini SE 2003 + Paganini 2004.

3. W moim wzmacniaczu obserwuje nadwrazliwosc czujnika podczerwieni i wlaczony komputer z aktywnym donglem IrDA powoduje, ze wzmacniacz czasami potrafi sie wylaczyc. Oczywiscie, jest na to rada, wystarczy zakryc okienko nadajniczka w laptopie ale to w sumie dziwna sprawa, czyz nie?

pzdrw

soso

litosci i zrozumienia dla starego czlowieka.czytam panie dziejku forum i biuletyny wszelakie z rzadka a to od czasu kiedy milicja ludowa wydawala wlasnie bs-biuletyny specjalne,i to podzialao jak narkotyk.czlek miast uczyc sie czytanki o kotletach i atletach chlonal polityczna wiedze.ale od styropianu i kolesiostwa uchronilem sie,dlatego moja obecnosc na forum nie bedzie regularna ale na pytanie odpowiem.zaslaniac ,zaslaniac i jeszcze raz zaslaniac.napedy w cd a.a byly -sony ,philips a teraz teac.dobrze zrobili?pozdrawiam i gdyby byly jakies problemy -co nie daj panie na wyzynie to sluze [email protected]

skopiuje z cd romu otrzymanego miesiac temu na otwarciu nowej siedziby a.a wnetrza urzadzen i postaram sie zamiescic w takiej formie by bylo to ogolnie dostepne.testu ani testow nie przewiduje.nie widze potrzeby.podam pewien fakt, ktory wyglada na tyle komicznie ze moze sluzyc jako anegdota.otoz jeden z moich gosci na audio show po dluzszym pobycie w salonie spytal czy mam jakias kopie testu,na moje pytanie ''czy chce poczytac jak urzadzenie gra'' przytaknal, nie zoirentowawszy sie ze jest to pytanie na tyle podchwytliwe ze obnaza glupote.przykro mi za tak mocne slowa ale czy jest na to jakis inny termin ?po co czytac o czyms co mamy na widelcu i slyszymy.czy osoba testujaca ma monopol na wiedze?slyszy absolutnie ? moge opisac np.moje doznania kulinarne i czy to tez ustali jaki byl smak np.mielonego z kapusta? uklony dla forumowiczow ktorzy byli moimi goscmi na tegorocznej wystawie audio show.piotr szymanski jps .ps cd rom z fotkami zapewne bedzie do wgladu w paru polskich sklepach ale moge tez skopiowac na wyrazne zyczenie i podeslac na prywatny adres.p

jps

Z tym testem chodziło mi właśnie o widok wnętrza tego odtwarzacza. Testy brzmienia urządzeń są tak subiektywno-korupcyjne że tylko człowiek o słabej wiedzy audiofilskiej przywiązyje do nich dużą wagę.

Ja chce po prostu zobaczyć jak to urządzenie jest zbudowane i sądze że z Pańską pomocą to mi sie uda.

w niedz moge przeslac fotki na adres otrzymany na [email protected] . co do testow to wierze jeszcze w czlowieka i daje wiare ze wiele z nich jeszcze jest przeprowadzanych rzetelnie ale ma to zwiazek 1/z charakterem czlowieka 2/ czy to jest facet co sie zowie czy tez kalesony zakompleksione etc.niniejszym pozdrawiam wszystkich przeciwnikow kaleson. piotr szymanski [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.