Jump to content
IGNORED

Znikajacy dźwięk POMOCY

bodi

Recommended Posts

mam ampli panasonic 35 i dvd panasonic 75 + kody 707, wszystko na gwarancji. problem polega na tym, ze po włączeniu sprzetu po 1-2 min. nastepuje zupełne wyłaczenie dzwieku, tzn. jest zasilanie, w kolumnach zupełna cisza, żadnego szumu, po kilku chwilach dzwiek sam zaskakuje. jest to niezalezne od zrodla , to samo z tunerem i dvd. im sprzet dluzej chodzi tym przerwy sa rzadsze. kombinowalem juz na wszelkie sposoby,sprawdzałem kable przepinałem kolumny, kable zasilajace, ampli był w serwisie... i nic to nie dalo. pomóżcie zanim skończy mi sie gwarancja na kody /w styczniu/. aha, na początku przez poł roku tego nie było. macie jakies pomysly?!

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ja spróbuję,

nie bierzesz pod uwagę przegrzewania się sprzętu? może nie masz wystarczającej ilości mijejsca wokól grzejącego się klocka, lub jest przystawiony jakimś innym sprzętem i nie ma którędy odprowadzać ciepła.

Skoro piszesz że wrócił z serwisu to znaczy że sprzęt działa i wina pewnie leży po Twojej stronie (przecież zawsze serwis wie najlepiej ;).

Pozdrawiam.

Hidden Content

może to po prostu jakiś zimny lut, który właśnie dał o sobie znać; zachowanie na to by wskazywało; zimne luty to jedna z najbardziej upierdliwych przypadłości sprzętu.

Hidden Content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.