Skocz do zawartości
IGNORED

Koda 707 vs M-audio 501 vs Jamo PJ 6000

malinf1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Mam prośbę pomóżcie wybrać między M-audio 501, kodą 707 a Jamo PJ 6000 a może na początek 2 "dobre" fronty np Wharfedale 8.3 lub inne(jakie??) Wiem że można dokładać kasę bez końca i wszyscy z regóły za tym oponują ale niestety ogranicza mnie $ moge wydać na głośniki góra 1000-1300zł i prawdę mówiąc wolałbym odrazu zestaw 5.0 na początku myślałem o eltax universe ale od tego chyba lepsze będzie o m-audio?? czy jamo? (tak czy nie?) pomóżcie dokonać wyboru odrazu zaznaczam że audiofilem nie jestem i nie będę a obecnie zadowalam się plastikową wieżą Philipsa:) więc przsiadka na takie m-audio albo jamo będzie dla mnie wielkim szokiem:) to wszystko ma napędzać denon 1705 myślę że to dobry wybór i co do tego nie mam wątpliwości:) proszę o opinie wszystkich użytkowników podobnych zestawów kody i m-audio ew eltax. co będę na tym słuchał 70% muzyka 30% KD więc fronty poprostu muszą grać (w miarę głośno) a m-audio jest duże i wygląda solidnie w sklepie słuchałem podobało mi się ale znawcą nie jestem. Wielka prośba o opinie chętnie wysłucham ich też na GG 1083050

jamo?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

m-audio?

Ukryta Zawartość

koda bez suba na początek?

Ukryta Zawartość

Serdeczne dzięki

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.