Skocz do zawartości
IGNORED

Tuning CEC TL5100Z

dirt

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem i oglądałem tego CD dokłądnie w środku.Jest zrobiony bardzo solidnie i raczej ciężko coś tam stuningować.Do głowy przychodzi mi tylko wstawienie zegara.Nie jest łatwy do tuningu bo cała sekcja z DAC-iem (bardzo dobrym zresztą >2*PCM1704) jest SMD.Może jakiś stopień analogowy dorobić,ale wewnątrz jej nie upchasz,jest bardzo ciasno.Moze jakaś drobnica jeszcze typu lepsze diody prostownicze lub kondensatory w zasilaniu.Napęd choć pozornie bardzo solidny nie robi juz takiego wrażenia jak się go obejrzy w środku,dużo plastiku i pasek napędza tylko płytę.Głowica laserowa chodzi na chroboczących i trzesących się plastikowych zębatkach.Ale gra ładnie i ciężko było mi prześcignąć go przerabianym Philipsem na TDA1541A.Nie grał lepiej.Pod pewnymi względami może był ciut lepszy,ale generalnie CEC był na górze.

Dobuduj jakiegoś dobrego zew. DAC-a :)

Pozdr.

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.