Jump to content
IGNORED

YAMAHA RXV

EliNet

Recommended Posts

Zastanawiam sie nad kupnem rxv450 - po odsluchu bardzo mi odpowiada - ale zastanawiam sie czy 350 jest duzo gorsza. Chodzi mi o jakość elektroniki i czy ogolnie dzwiek duzo sie różni? Oplaca sie doplacac do 450?

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

sprzętu nie kupujesz na parę miesięcy tylko na dłużej więc lepiej dołożyć i 450 kupić, pozatym porównaj sobie zaciski głośnikowe - 350 ma żabki :-) do tylnich i centralnego (o ile dobrze pamiętam), pozatym 450 ma pilota do którego możesz wstukać kody innych producentów sprzętu i jednym pilotem obsługiwać wszystko

pozdrawiam

Hidden Content

123... test

W tej cenie proponuje Kode F51 zestaw 5.0 - obniżyli cenę do ok. 1000 PLN. Suba można dokupić później - do średnich pomieszczeń jak znalazł. Wiem bo słuchałem dość intensywnie.

Pozdr.

Hidden Content

WIDZE ŻE MISTRZUNIO OD YAMAHY ZNOWU ZACZYNA SWOJĄ PIŚŃ O YAMAHA, hehehehe

Tylko to sie liczy - a poinformowałęś już kolege że NAJ NAJ NAJ NAjlepsza jest ta Yamaha serii 6xxx, zwłaszcza ta którą ty akurat masz do sprzedania? hehe :)

Hidden Content

PBON - nie wiem o co ci chodzi ale jak masz tutaj być żeby wylewac swoje frustracje to wrzuć se na luz i spadaj zaśmiecać inne forum. A następnym razem się odzywaj tylko jak masz coś konstruktywnego do powiedzenia (co ci się jak dotąd nie zdarzyło), bo wbrew pozorom niektórzy na tym forum naprawde szukają porad.

Hidden Content

jeżeli chodzi o kolumny do tej kwoty to może rozejrzyj się za czymś z drugiej ręki np. Eltax Liberty 5+, ponoć ładnie grają z yamahą, słuchałem też kolumn Magnat Vector 55 ale z Yamahą RXV 800 i było też ok., ale to zależy co kto lubi ;-), a i z tego tysiąca pare groszy zostanie :-), tylko jak będziesz kupował dobrze obejrzyj towar, czy nie było coś w nich kombinowane tzn. śrubki czy nie pościerane od wkrętaka (malują je markerem dla niepoznaki) i czy brzmią jednakowo itp. Ponieważ też kupowałem z drugiej ręki i trochę czasu mi to zajęło zanim znalazłem to co mam :-)

pozdrawiam

Hidden Content

123... test

Dzieki za wszystkie posty - zdecydowalem sie kupic zestaw yamahy rxv450 + s550 + eltax universe (+sluchawki koss ur-29:)). Mysle ze to chyba bedzie najlepszy wybor biorac pod uwage ze jest teraz w promocyjnej cenie 2222 zł.

Hidden Content

Promocja w Vobisie w Zielonej Górze. Tam jest polaczony sklep komputerowy z audio. W katalogu w miejscu autoryzowanego dealera tez jest pieczatka vobis wiec nie wiem jak to dziala ze w sklepie komputerowym jest taki sprzet. Pozdrawiam

Hidden Content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.