Skocz do zawartości
IGNORED

denon poa4400a poszukuje osobę /serwis która mi to naprawi.

darulok

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie poszukuje kogoś, kto podjął by się naprawy tego denona.. Dwie próby miał już słynny,, Reduktor Szumu,, ale jednak nie udało mu się. W pewnym sensie trudno do niego mieć pretensje gdyż kwoty jakie brał za naprawę były w moim odczuciu naprawdę nie duże względem pracy i czasu jakie poświęcił . Były wymieniane rezystory, kondensatory, jakieś opampy.. Poprawa lutow,pomiary, itd.. Za pierwszym razem odłączylem rca gdy grało po cichu i poszedł dym że środka, pomyslalem że to moja wina,że nie ma zabezpieczen.Wysłałem ponownie naprawił i podczas podglaszania poszedł dym że środka.. Straciłem cierpliwość(ReduktorsSzumu chyba również bo nie odpowiedział na maila)i nie mal wywaliłem to do kosza.. Nerwy opadły ( minęło ok 10 mies) jednak chcę to spróbować naprawić. Głośnik który chcę tym napędzic to wymagający centralny monitor audio gxc350 po preampie z amplitunera marantz. Sprzęt leciwy ale dobrze zachowany i może warto jeszcze raz dać mu szansę.. Chętnych zapraszam.

Lub proszę o propozycję, wskazanie sprawdzonego serwisu który zna sie na rzeczy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - polecam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Uprzejmie proszę użytkownika ---- bum1234 ---- o nie komentowanie powyższego postu, a z głuchymi o wpływie i budowie kabli nie ma sensu dyskutować :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.