Skocz do zawartości
IGNORED

Cable Talk interkonkekty

barni

Rekomendowane odpowiedzi

Może ktoś przybliżyć jak wyglądało portfolio interkonektów Cable Talk od najwyższego w dół ? Seria Professional była poniżej czy powyżej Broadcast ?

Golden Signature,Reference,Broadcast,Profesional to chyba niższa seria,ale pewny 100% nie jestem.Signature i Broadcast miałem.

• 2 lata później...
W dniu 14.06.2017 o 20:25, Rysio63 napisał:

Był jeszcze Advanced,który kosztował ,jakieś 20 lat temu 300zł ?

Witam mam taki Advance 3 i dopiero dziś zorientowałem się, że go po zmianie wzmacniacza podłączyłem odwrotnie niż strzałki mówią ? Moje kupiłem za 230 zł (jest cena na pudełku) jakieś 15-18 lat temu. To była wtedy 1/3 mojej pensji. Szukam ich testu w Hi-Fi Choice. Może ktoś go widział lub ma te czasopismo z testem lub inny test ? Przyznam się, że podłączyłem kabel kupiony na Audio Show od pewnego Pana, kabel jest ze srebrnego przewodnika i nie słyszę różnicy na płytach CD. Kabel kosztował 400 zł. Oczywiście po zamianie miejscami moich Cable Talków Advanced 3.

Przedłuż abonament ROON za darmo. Wiadomość na priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.