Skocz do zawartości
IGNORED

Classe Końcówka Mocy CA-2300

dfx5

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Mało będzie osób na tym forum, które go sluchaly. Nawet w UK to mało popularna marka. Ja też nie miałem okazji. Szukasz końcówki do sonusow?

Wieza STEREO Technics :)

Szukasz końcówki do sonusow?

Tak. Ponoć z dobrą końcówką grają świetnie np. monoblokami mcintosh serii 4. Ja słuchałem z Hegel H4SE i też było bardzo dobrze. Dźwięk odrobinę zbyt chłodny, ale to raczej wina przedwzmacniacza P20.

Słuchałem kilku Mc'ow i każdy mi się podobał. Pamiętam jak kupowałem caspiana od kolesia, który wymienił go na ma5200, później jeszcze słuchałem zestawów z końcówkami chyba 302, 452 i coś tam jeszcze. Dobry, dociazony, wypełniony i "miesisty" dźwięk. Tyle, że to drogi biznes już. Myślę ok 50tys za nowy 452 po rabatach. Chyba, że coś ex demo się trafi.

Popytaj na hi end. Tam kilka osób ma Maca.

Jak obracasz się w tym budżecie to spróbuj też vitusa.

I Mcintosh i Vitus są na szczycie mojej listy do następnego upgradu. Te sonusy, które masz to naprawdę udane kolumny. Sam się zastanawiałem nad olimpica 2 rok temu. Wziąłem Pmc, bo odrobinę lepiej wkomponowaly się w mój system szczególnie przy długim sluchaniu i za nowe zapłaciłem naprawdę dobra cene. Olimpica by mnie wtedy wyszła prawie £1000 więcej po rabatach i chociaż dziewczynie się podobały a Pmc wyglądają lipnie to na słuch kupiłem "brytyjczyki".

Nie wiem czy sluchales Leema pyxis i Hydra. Możesz hydre jako monobloki używać. Też bardzo uczciwie wycenione wzmaki.

Posłuchaj też sugdena masterclass.

Odnośnie classe niestety nie pomogę.

Podziel się wrażeniami z odsluchow jak będziesz miał czas napisać. Pozdrawiam

Wieza STEREO Technics :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.