Skocz do zawartości
IGNORED

Pioneer PDR-609 nagrywarka cd-r jak gra.

krzysiek 525tds

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam okazję b.tanio kupić nową nagrywarkę Pioneer PDR-609 ale nie wiem jak gra w nim cd. Nagrywarka się przyda ale czy warto bo głównie mi chodzi o brzmienie cd i jak ono się ma do pozostałych cd-eków tej firmy. Wiem że nie jest to Hi-end ale co o tym sądzicie. Nagrywarka została wyróżniona - EISA - ale czy jest to dobry sprzęt.

Kupić - nie kupić - jak gra CD.

Poradzcie coś - do środy mam czas.

Pozdro - Krzysiek.

Zeby w ogóle nagrywać musisz i tak mieć CD z wyjściem cyfrowym jako źródło, więc "graniem się nie martw, a nagrywa dobrze, znacznie lepiej niż komputer. Jak tanio, to ojciec, brać! :-)))

W zestawie mam Amp, DVD i magnetofon. DVD na wyście optyczne i coax więc chyba da radę. Przyda się nagrywarka a do tego jak jest to dobre CD to wezmę bo szkoda mi katowć DVD. A co z przegrywaniem z magnetofonu, jak ten nie ma wyjścia optycznego.

Pozdro - Krzysiek.

Od wielu lat uzywam PDR-509 i nagrywa to lepiej niz komputer. Jako CD player tez jest niezle (w kazdym rzie dzwiek nie wyroznia sie niczym razacym).

Musisz jednak zdac sobie sprawe, ze blank CD-R sa specjalnego rodzaju (for Audio) i kosztuja drozej niz te przeznaczone do komputerow. Na komputerowych CD-R nie mozesz tu nagrywac.

Peter to ty klecisz tyle sprzętów a nie wiesz jak w takiej nagrywarce nagrac zwykle cd :)

Sluchaj kolega mial wierze philipsa z nagrywarką która też nagrywala tylko na "for audio" robi sie to tak ze wklada sie takową cd po czym "recznie" wysuwa klapke i zamienia cd i to dziala. Pokombinuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.