Skocz do zawartości
IGNORED

Logitech Harmony Ultimate One i 2 Pioneery

S_Mac

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Posiadam pilota Logitech Harmony Ultimate One i próbuję ustawić prawidłowo działanie aktywności.

Niestety mam problem z włączaniem/wyłączaniem amplitunera KD Pioneer VSX-LX70 i wzmacniacza stereo Pioneer A-07.

Oba włączają się przy jednej komendzie on/off, tzn bez względu na to, które urządzenie chcę włączyć, to i tak startują oba.

Przy oryginalnym pilocie od VSX-LX70, A-07 nie reaguje na przycisk on/off.

Jako ciekawostkę napiszę, że po usunięciu z listy harmony A-07 wszystko wraca do "normy" i np przykład po włączeniu aktywności oglądanie TV włącza się tylko VSX-LX70, a A-07R zostaje w stanie stand by. Jeśli natomiast tylko dodam go do listy urządzeń, to po włączeniu aktywności oglądanie TV włącza się VSX-LX70 i jednocześnie A-07, chociaż ten drugi nie powinien nic robić przy tej aktywności.

Ktoś ma jakiś pomysł, jak mogę rozwiązać ten problem?

Przejrzałem instrukcję i nie widzę takiej opcji ;/

Fakt, że mam instrukcję tylko w j. angielskim i moja znajomość tego języka nie jest na wysokim poziomie.

Dodatkowo, zmiana kodów w amplitunerze mogła by spowodować "utratę" go w pilocie uniwersalnym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.