Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie kolumny do Koda AV 6330?

Mariusz Rozmysłowicz

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Odkopałem na strychu mój leciwy amplituner Koda AV 6330, który służył mi na początku drogi z kinem domowym. Teraz chciałem go wykorzystać jako bazę do drugiego pokoju, gdzie mam komputer. Chcę, aby audio służyło mi do słuchania muzyki, oglądania kina domowego i do grania.

Wiem, że baza do budowy słaba, ale nie chcę pakować się w koszty. Mam w związku z tym pytanie:

- czy warto kupić głośniki stereo czy 5.1?

- jakie głośniki używane proponujecie do 400-500pln bądź w wersji stereo bądź w wersji 5.1 (zestaw kolumn)?

Nie spodziewam się, że zestaw będzie petardą, ale dla przykładu ten amplituner chodził przez jakiś czas z zestawem kolumn Koda av-701 i efekt był w miarę zadowalający.

Wszelkie odpowiedzi są mile widziane.

Mariusz

https://www.audiostereo.pl/topic/135464-jakie-kolumny-do-koda-av-6330/

Cześć,

Nie znam tej elektroniki ale powiem krótko do 500 zł nie znajdziesz sensownego setu 5.1 ani nawet 5.0.

Ze stereo 2.0 może być problem.

Wiec zdecydowanie kup sensowne dwie kolumny i sprawdź co ta stacyjka potrafi.

Pozdrawiam

Piotrek

Jeśli ten pokój komputerowy ma 12 - 16 m2 to wystarczą monitory i to nawet z 16,5 na basie.

Jest nowa seria do kompletu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i znając poprzednie serie monitorów powinno być warto zdewastować budżet na nówki ....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.