Jump to content
IGNORED

co sadzicie o wzmacniaczach akai???

nookie736

Recommended Posts

Chcialbym spytac o opinie na temat sprzetu AKAI...z tego co wiem to firma od paru lat nie produkuje sprzetu, aczkolwiek pare lat temu miala w ofercie pare niezlych wzmacniaczy. Pamietam ze moj kumpel mial na poczatku lat 90tych jakiegos AKAI ktory juz wtedy miak sekcje DIGITAL podczas gdy inne technicsy i pioneery nie mialy nawet pojecia co to znaczy. Jezeli chodzi o jakosc dzwieku i wykonania to klocki tez nie pozostawialy wiele do zyczenia ( naturalnie w swojej klasie cenowej). Jestem ciekawy tego jakie so opinie na temat tego sprzetu?? Mozna w chwili obecnej calkiem tanio znalezc je na allegro lub ebayu....z gory dzieki za wpisy

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Miałem dawno temu PM-69, to taki wtedy był najnowszy cyfrowy. Na owe czasy (także na dzisiejsze) biorąc pod uwagę cenę był wyśmienity. Porównywałem wtedy z Sony Denonami, oczywiście Techniscami w tej cenie były bez szans. Wzmacniacz najlepiej grał oczywiście na wejściu cyfrowym choć sam cedek (CD57) był tez OK. Ogólnie polecam, zależy w jakiej cenie.

Hidden Content

He, to m.in. było kiedyś moje marzenie, stał na półce w sklepie w Katowicach na ul. Pocztowej, grał o klasę lepiej od Pionków, Kenwoodów, nie mówiąc juz o Technicsach, ale też był wtedy drogi jak cholera...

Hidden Content

WLasnie w tej chwili mozna dostac w granicach 150 euro calkiem wysokie modele np. AM-75 MK II, CD-57 do kompletu za jakies 50 no i tuning u pana STelmacha :) za ta cene nie powinno sie chyba narzekac...

Hidden Content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.