Skocz do zawartości
IGNORED

jak ktoś lubi żartować... jak rozumiecie różnicę?

pre27

Rekomendowane odpowiedzi

...np pomiędzy słuchaniem święta wiosny na długo dobieranym sprzęciku a sprawozdania meczu np piłkarskiego z fal płynących w eterze albo jeszcze lepiej z wizją...

Nie zaczynamy od czy ale ja tak zrobię i ...czy odłożycie słuchawki, gdy pojawi się coś w tv takiego?

Jak dla mnie Strawiński jest nieco słabym przykładem, ale mając choćby wczoraj do wyboru

koncert "Bossa negra" Nogueiry i de Hollanda ( co prawda z wizją ) nie wyobrażam sobie żadnego

meczu szczególnie Lotto;-) który mógłby tu stanowić jakąkolwiek konkurencję.

Twój pomysł dobry, ale jednak z tyłu głowy jest zwykle możliwość posłuchania jeszcze raz z pliku czy CD,

a zakładam tu próbę porównania z transmisją "na żywo".

Może być ciężko wielu z nas; a jest jeszcze choćby NBA ;-)))

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

• Redaktorzy

Mecz mi wisi kalafiorem, a za "Świętem Wiosny" nie przepadam, przynajmniej nie na tyle, żeby się nim godzinami delektować. Czy jestem nietypowy?

Gość

(Konto usunięte)

Mecz mi wisi kalafiorem, a za "Świętem Wiosny" nie przepadam, przynajmniej nie na tyle, żeby się nim godzinami delektować. Czy jestem nietypowy?

Artystycznie Ci nie odpowiada?

Gość numik

(Konto usunięte)

chyba to kwestia chwili

Święto Wiosny - Orlen-Chrobry Głogów wiadomo

Święto Wiosny vs Stoch na igrzyskach też wiadomo - drugie. Płytę mogę włączyć kiedy chcę, pewne wydarzenia live są tylko live, w ogólne bym tego nie porównywał

to tak jakby pytać czy książka czy jedzenie;p

Bilet na koncert live vs. sport (jakiejkolwiek rangi i wagi)?

Jeśli bilety można kupić na inną porę? --> sport jak nie ---> koncert (tak wybrałem niegdyś koncert Purpli w Spodku vs. 1/2 finału MŚ w piłce kopanej)

płyta vs. sport live - oczywiście sport live, bo tylko live w sporcie ma sens. Sportowe powtórki czy poślizgi w czasie to można sobie dla "pokrzepienia serca" w dowolnym czasie. Poza tym nie będzie żadna muzyka, nawet najnowsza czy najlepsza, smakować gdy właśnie umyka coś ważnego w sporcie.

A co takiego w ogóle ważnego jest w sporcie? Przecież to tylko zabawa.

Byś mógł mnie obrazić, najpierw muszę cenić Twoje zdanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.