Skocz do zawartości
IGNORED

Kupie Yamahe 640 Tytan używaną :)

kozlo.4

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy wiesz ale mam własnie do sprzedania :D.Niebywała okazja jak dla Ciebie kozlo,za 1350zł + kabel Straight Wire Silver Link II o wartosci około 200zł do połaczenia ampli z dvd,posrebrzany itd.Wiec ampli wychodzi ci za 1150zł!! bo kabel mozesz sprzedac jak cos.A co do tego mojego ogłaszania sie to juz pisałem nie jeden raz dlaczego i nie mam zamiaru sie powtarzac.

Pozdr

P.S jak cos to pisz nawet teraz na gg,moze sie dogadamy.Mój gg o ile jeszcze go nie dostrzegłes na forum :) to 4542486.

Elfan niech to bedzie twoj wlasny temat opisz tutaj swoja yamahe i tutaj rozmawiaj ze swoimi potencjalnymi klijetami. Jak tylko trafi sie kupiec podasz mu ten link i bedziesz sobie dyskutowal do woli nie przeszkadzajac sobie i innym. Moze to nie jest taki zly pomysł ?

Nie jestem zlosliwy tylko prosze Cie przestan stresowac ludzi swoja yamaha na innych tematach.

Życze ci zebys ją jak najszybciej sprzedal.

I nie rob z ludzi niepełnosprawnych jak nie slepy to gluchy zaraz mi jeszcze powiesz ze nie mam nogi :)

Pozdrawiam i powodzenia.

Juz wystawiałem go na allegro tylko za 1450zł no i bez kabla który dodaje do niego za 200zł.Wiec moze moja oferta troche była za wysoka.Mozliwe ze wystawie wczesniej czy pózniej.Ale teraz za 1350zł + kabel za 200zł w sumie wychodzi jak mówiłem za sam ampli 1150zł co jest napewno oferta niezłą za praktycznie wyjete z pudła ampli jeszcze z gwarancja.

Pozdr

Elfan ,mojm zdaniem mozesz miec problem ze sprzedaza w takiej cenie . Znajomy rok temu na gwarancji sprzedal swoja za 1350zl. Chociaz amplitunery sa w modzie (trendy ) Moja 800 poszla za 1550zl tez okolo roku temu. Zycze powodzenia. Pozdrawiam.

"Moja 800 poszla za 1550zl tez okolo roku temu."

e,to całkiem duzo:) za model 800.A 1350zł za moja z kablem za 200zł to znów bez przesady,nie jest tak duzo.Przeciez 440 chodza uzywane po 800-900zł a nowe 450 sa za 1050 wiec jestem dobrej mysli.W sumie klocek tez jest na gwarancji i jak wyjety z pudełka.

Pozdr

A jak z kablem to rzeczywiscie okazja. Gdybym podszebowal amplitunera to na pewno bym sie zainteresowal, Tym bardziej ze 640 i 650 tylko odrobine sie roznia. Jesli ktos dysponuje malym budzetem to powinien sie zainteresowac , zwlaszcza ze twoja 640 jest na pewno w bardzo dobrym stanie. Jestes tez stalym uczestnikiem forum, tzn. masz status pewnego sprzedawcy. Pozdrawiam.

wiem że będę bardzo złośliwy ale może powtarzam może:)Elfan jak do kabla dodasz kefy to może 1350 :):):)

Nie teraz całkiem poważnie Elfan nie sugeruj sie allegro bo yamaszke nie sprzedaż za tyle ile chcesz choćbyś nie niewiem co doniej dodawał to zawsze będzie dodatek .Poza tym wiesz jacy są ludzie zawsze chcą nowe nowe nie używane choćby niewiem w jakim stanie i nie ma sensu tłumaczyć przecietnemu Kowalskiemu że ta jest lepsza od650 boto bo tamto .Bo Kowalski chce nową orginalnie zapakopwaną noi oczywiście nowszy model.

pozdr:) Elfan ps,sprzedaj w końcu tą yamaszkę i kup sobie tego wzmaka co chcesz.

siemina wiem ze chciałes to napisac dlatego zeby nie sprzedał tego ampli i zeby ludziska mysleli ze 1350zł to za duzo z kabelkiem za 200zł który i tak jest potrzebny do podpiecia dvd.A zawsze taki firmowy srebrny Straight Wire bedzie lepszy od przecietnego druta za 15zł.A on i tak bedzie nie potrzebny.A jak ktos nie lubi drogich kabli to taki spokojnie sprzeda chociazby za 150zł.Wiec siemina daj juz spokój..........ok.Mam sie nie sugerowac allegro,to czym bede sie sugerował,Toba?? i sprzedam go za 1000zł.........A poza tym masz przykład na amigo za ile jego kumpel sprzedał i za ile on sprzedał swój klocek.Wiec naprawde,nie rozwijajmy tej dyskusji bo juz znudziło mnie to kompletnie i napewno nie mam zamiaru juz reklamowac tu na forum tego ampli.Wiec badz siemina spokojny juz o to:) i zajmi sie swoim KD:).

Pozdr

co z tego jak wcisne "ignoruj" jak i tak widze ze sie wpisałes,tylko zaleta taka ze nie widze co wpisałes:).A poza tym lubie czytac niektóre Twoje wpisy,sa takie zalatujace specyficznym poczuciem humoru:).

Pozdr

MarjuszJ help to help za pare dni Boze narodzenie i gwiazdka. A co do tematu to uwazam ze uzywki ,od pewnego sprzedajacego bardziej sie oplaca kupic niz nowke na ktorej po roku sie straci 30-40 proc.

• 2 tygodnie później...

Moze zrobimy składke na yamahe elfana i w koncu ja od niego kupimy? Bo mnie juz szlag trafia jak czytam jego wpisy!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przypadkiem znalazlem taki wpis elfana ``GTG to nie allegro i bazar dla handlarzy.Od tego sa ogłoszenia.Ja sie czasem wynurzam z ogłoszeniem ze sprzedam ale własny prywatny klocek a nie tak jak ty.Wiec bez przesady,sklepu tu swojego nie reklamuj.........`` - ``CZASEM`` heheheh:)

Elfan przestan juz! Wystaw ta yamahe na allegro nie widzisz ze tutaj dostajesz same zjeby? Zamiast byc autorytetem forumowym zrazasz tylko do siebie ludzi. Pomysl troche co robisz.

Amigo

Roznica jest bardzo duza na kozysc 640 jest ona lepsza od 650 i bedzie lepsza od 660, 670, itd

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

kozlo4,a to przez to ze nie sprzedałes swoich Misiionków po tjuningu?? tak sie odgrywasz:) dwa razy na allegro i co?? i lipka:) ludzie daja mała kase prawda:) to 200zł to 300zł,a nie jak w kup teraz te 850zł:) ja proponuje je za tyle opchnac,a moze reklama na forum KD ?? przyłącz sie,bedze mi razniej,a przy okazji ludzie skorzystaja bo kupia taniej a lepiej,czy nie tak??wiec proponuje nie byc dziecinnym albo nie odwiedzac forum zanim nie sprzedam co mam sprzedac i bedzie dobrze?? a poza tym to nie zauważyłes kolego ze nie pisze i nie wychwalam swojej lux Yamahy tylko kieruje ludzi do ogłoszen?? chłopie troche opanowania i powodzenia w sprzedazy tych Twoich Miszionków po tuningu na kondach SCR ;D

Pozdr

"GTG to nie allegro i bazar dla handlarzy.Od tego sa ogłoszenia.Ja sie czasem wynurzam z ogłoszeniem ze sprzedam ale własny prywatny klocek a nie tak jak ty.Wiec bez przesady,sklepu tu swojego nie reklamuj.........``"

proponuje przeczytac to jeszcze raz,ale ze zrozumieniem............ o co mi chodziło w tej sprawie..........

"Roznica jest bardzo duza na kozysc 640 jest ona lepsza od 650 i bedzie lepsza od 660, 670, itd"

co do xx50 to sie zgodze a co do reszty to nie powiem bo nie słuchałem,wiec to sie okarze.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.