Skocz do zawartości
IGNORED

CO MAMY TO WYPOŻYCZAMY!

S4Home

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdź sprzęt w domu przed zakupem! Bądź świadomy co kupujesz.

I o to chodzi i o takie podejscie podmiotowe. Bedzie z tego clheb :)

Lubie elektronike, ktora prezentuje moje dzwieki, tak jak to sobie wymarzylem..

Każda branża robi sobie tutaj reklamę. Wystarczy poczytać między wierszami. W końcu reklama dźwignią handlu, a z nich wszystkich S4Home ma najbardziej koleżeńskie podejście do klienta.

Niezła reklama na forum :)

To prawda.

Ale czy nie jest to także ukłon dla kupujących?

No szczerze.

W końcu reklama dźwignią handlu, a z nich wszystkich S4Home ma najbardziej koleżeńskie podejście do klienta.

Dziękuję :)

Potwierdzam s4home ma bardzo dobre podejście do klienta. Jak dla mnie rewelacja wziąć coś do siebie i zobaczyć jak to gra w swoich ścianach

Zachęcam do sprawdzania. Sam będąc najpierw klientem, później sprzedawcą, później praca u dystrybutorów i wiem o co chodzi.

Piotrek

Jeśli ktoś chce kupić wzmacniacz do już posiadanych kolumn, przesłuchanie go na własnym terenie jest najlepszym, żeby nie powiedzieć- jedynym słusznym posunięciem.

A okazuje się że nie jest to takie proste!

Dla mnie to jest bardzo dobre podejście.

Właśnie tak to powinno być, słuchasz w domu i wybierasz to co dla Ciebie najlepsze.

Fajnie by było jakby można było rozwiązać jakoś temat z kaucjami za sprzęt, i nie mam tu na myśli ze wypożyczamy jedna parę kolumn czy wzmacniacz.

Bo jak by ktoś chciał ze trzy pary kolumn i dwa wzmacniacze to suma się już uzbiera niezła

Z drugiej strony to nie wiadomo do kogo się ten sprzęt wysyła, a kaucja musi wynosić tyle ile wynosi cena. :)

Wszystko fajnie, ale mnie ciekawi co dzieje się ze sprzętem, który wraca z takiego wypożyczenia. Może nie jest uszkodzony, ale nosi jakieś tam ślady użytkowania, choćby na opakowaniu, otwarte kartony, woreczki, itd. Czy potem sprzedawany jest jako "nówka sztuka nieśmigana" czy jako tzw. open box. Tak z ciekawości pytam.

Sa przecenione, sprzedawane jako nowe z pelna gwarancja i informacja jako produkt poekspozycyjny/ exdemo

przyklad:

Wyprzedaż ekspozycji sklepu - stan idealny - pełna gwarancja polskiego dystrybutora.

Lubie elektronike, ktora prezentuje moje dzwieki, tak jak to sobie wymarzylem..

Fajnie by było jakby można było rozwiązać jakoś temat z kaucjami za sprzęt,

Z drugiej strony to nie wiadomo do kogo się ten sprzęt wysyła, a kaucja musi wynosić tyle ile wynosi cena. :)

Moim zdaniem nie musi.

Wystarczy spisać umowę użyczenia sprzętu, określić kwotę umowną oraz termin zwrotu.

Ale glupoty piszecie. Bardzo fajna opcja. A odnosnie sprzedawania sprzetu , ktory wrocil z testow to przeciez jest sporo tanszy niz nowy ze sklepu - prawda S4Home ?? ;))

Druga strona medalu jest taka , ze niestety nie obnizacie za wiele ;))) Przyklad magnat ma 600 ;)

Potwierdzam s4home ma bardzo dobre podejście do klienta

Próbuje i się stara, pokazuje że mu zależy, to godne pochwały i można mu wybaczyć że czasem walnie jakąś gafę... :-)

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.