Skocz do zawartości
IGNORED

Wymiana na lepsze

StraussZ

Rekomendowane odpowiedzi

Słucham muzyki klasycznej. Zacząłem oszczędzanie aby wymienić cos na lepsze w swoim aktualnym zestawie. Wybór padł na wzmacniacz. Aktualnie słucham muzyki na zestawie Marantz PM 7004, Tannoy Revolution dc6t, Marantz SA 7003. Zacząłem zastanawiać się nad wzmacniaczem lampowym, który spowoduje, ze muzyka dostanie więcej barwy, dynamiki. Chciałbym zaoszczędzić Ok 11000zl. Taki mam plan. Chciałbym posłuchać wzmacniacza Unison Research Triode 25 z moim obecnym zestawem i dzięki znalezieniu odpowiedniego wzmacniacza, moc w przyszłości wymienić kolumny i odtwarzacz. Czy to dobry kierunek? Na co zwrócić uwagę przy wymianie sprzętu do muzyki klasycznej???

https://www.audiostereo.pl/topic/137129-wymiana-na-lepsze/

Słucham muzyki klasycznej. Zacząłem oszczędzanie aby wymienić cos na lepsze w swoim aktualnym zestawie. Wybór padł na wzmacniacz. Aktualnie słucham muzyki na zestawie Marantz PM 7004, Tannoy Revolution dc6t, Marantz SA 7003. Zacząłem zastanawiać się nad wzmacniaczem lampowym, który spowoduje, ze muzyka dostanie więcej barwy, dynamiki. Chciałbym zaoszczędzić Ok 11000zl. Taki mam plan. Chciałbym posłuchać wzmacniacza Unison Research Triode 25 z moim obecnym zestawem i dzięki znalezieniu odpowiedniego wzmacniacza, moc w przyszłości wymienić kolumny i odtwarzacz. Czy to dobry kierunek? Na co zwrócić uwagę przy wymianie sprzętu do muzyki klasycznej???

W takiej kwocie mozna juz nieźle wybierać!

De gustibus non est disputandum

https://www.audiostereo.pl/topic/137129-wymiana-na-lepsze/#findComment-4286021

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.