Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz do Tannoy DC6T, najchętniej z wejściem cyfrowym-używka

fido920

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy, jak w temacie. Sprzęt w UK, kuzyn ma w tej chwili wpięty ampli kina domowego Pioneer 329-k z Tannoy DC6T, w tej chwili ma szanse kupic pioneer VSX-819H-K za 80funciaków używka i pyta czy warto nawet te pare groszy wywalić czy będzie progres. Oczywiście tłumaczyłem, że potrzebny wzmak stereo, ale żaden audiofil z niego i chce tylko poprawić to co gra teraz nędznie-sam kiedyś u niego byłem i słyszałem, basu nie uświadczysz z tego. Pewnie do funkcjonalności przydałby się wzmak z wejściem cyfrowym. Ile trzeba przeznaczyć na jakąś używkę żeby przyzwoicie zagrało i alternatywa w trochę większym budżecie, ale też używka, najlepiej w ogłoszeniach UK. Pozdrawiam.

Audio Physic Sitara25+WBA ThunderBird KT88EH+2x12AX7PSVane+2x12AX7GoldLion+Audioquest Type 2+, NuPrime DAC-9, Struss Analog Interconect rca-rca 1m

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.