Skocz do zawartości
IGNORED

Wymiana starego NAD C272 Na NAD C275BEE ? Czy ma to sens

Marcin Wielgus

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się czy ma to sens? Czy około 15-20 lat w projektowaniu coś istotnie zmieniło w końcówkach mocy aby było warto? Bo niewątpliwie C275B to nowoczesna konstrukcja ale nie mam jak posłuchać więc Was pytam o zdanie / doświadczenie lub choćby "jak wam się wydaje" ?

Marcin

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Zastanawiam się czy ma to sens? Czy około 15-20 lat w projektowaniu coś istotnie zmieniło w końcówkach mocy aby było warto? Bo niewątpliwie C275B to nowoczesna konstrukcja ale nie mam jak posłuchać więc Was pytam o zdanie / doświadczenie lub choćby "jak wam się wydaje" ?

Marcin

Wydaję mi się, że nie odczujesz dużej różnicy.

De gustibus non est disputandum

Wydaję mi się, że nie odczujesz dużej różnicy.

A 1000 PLN trzeba dołożyć minimum więc chyba się powstrzymam albo pomyślę o C375BEE tylko różnie piszą na forum o mariażu z Focal Chorusem a mam 836v

M.

A 1000 PLN trzeba dołożyć minimum więc chyba się powstrzymam albo pomyślę o C375BEE tylko różnie piszą na forum o mariażu z Focal Chorusem a mam 836v

M.

Jak powrócił "Stary" konstruktor to coś podobno pogrzebał i zaczęto dodawać oznaczenie BEE? Ile w tym prawdy?

Niestety ceny powindowały do góry.

Jak powrócił "Stary" konstruktor to coś podobno pogrzebał i zaczęto dodawać oznaczenie BEE? Ile w tym prawdy?

Niestety ceny powindowały do góry.

No właśnie ciekaw jestem jak to kombinowanie się na jakość przełożyło bo jak widzę to odchudził z tyłu wejścia ( były 2 jest jedno) wywalił wykrywanie na wejściu sygnału i zostało sterowanie +12v no i obudowę - stylistyka. Ciekawe jakie i ile tranzystorów na kanał jest i jakie i jakiej pojemności kondensatory. Jak ktos wie to może się podzieli?

Integra C375 BEE ma identyczną końcówkę jak C275 BEE.

Jest sporo opisów i zdjęć wystarczy się odrobinę wysilić.

W systemie dzielonym C275 BEE / C165 BEE - to właśnie pre robi zasadniczą "robotę".

Jest ponoć genialny ale opisów u nas jest jak na lekarstwo a użytkownicy raczej się nie udzielają.

Integra C375 BEE ma identyczną końcówkę jak C275 BEE.

Jest sporo opisów i zdjęć wystarczy się odrobinę wysilić.

W systemie dzielonym C275 BEE / C165 BEE - to właśnie pre robi zasadniczą "robotę".

Jest ponoć genialny ale opisów u nas jest jak na lekarstwo a użytkownicy raczej się nie udzielają.

Zawsze w zintegrowanych klockach przedwzmacniacze były słabym ogniwem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.