Skocz do zawartości
IGNORED

Streamer Yamaha WXC-50 czy WXAD-10?

Andrzej_70329

Rekomendowane odpowiedzi

Jest nieduża na korzyść WXC-50 przy czym do Tidala zdecydowanie lepszym wyborem będzie (niestety droższy) Bluesound Node2.

https://www.tophifi.pl/systemy-bezprzewodowe/systemy-bezprzewodowe-bluesound/bluesound-node2.html

Obsługuje pliki MQA i ma świetną przejrzystą aplikację.

Yamaha jest świetnym streamerem, ale obsługa Tidal jest mniej przyjazna. Pod Spotify to idealny odtwarzacz.

Ogólnopolska sieć salonów audio-video Top Hi-Fi & Video Design
30 lat doświadczenia | 20 salonów na terenie Polski | Profesjonalni doradcy | Sale odsłuchowe w każdym salonie
www.tophifi.pl

• 7 miesięcy później...

Dziś byłem w Top hifi

W pracy ? To może czas już nie ściemniać i oznaczyć się jako branża ? Chyba, że polecanie przez Ciebie wszędzie Yamahy, B&W, Rotela, Nada, Devialeta, Audioquesta, ProAc, pewnie też Indiana (oczywiście od czasu jak stoją w Topach) to kompletny przypadek , że są to klocki najbardziej promowane przez AudioKlan.

Trafiony, zatopiony heh. Niestety takie "osobniki" najbardziej szkodzą forum a głównie nowym forumowiczom, którzy jeszcze nie wiedzą ilu tu takich ukrytych szkodników działa...

-Salva Mea-

Kiedyś wspominałem, że jestem stałym ich klientem ze względu na liczne zakupy w ich sieci. Dlatego też mogę pochwalić się znajomością wielu kombinacji, a nie jak wielu z tu obecnych "obstawia" że to dobry wybór. Miło że mnie tak oceniłeś ,jeden z drugim (Silver_85+Adam 38) ale chłopcy, pomyliliście się :)

po za tym skąd w Was tyle nienawiści? Czy na prawdę wszystkich trzeba wrzucić do jednego wora?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.