Skocz do zawartości
IGNORED

Odtwarzacz cd do 1700£

Ronaldo9

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.od kilku dni przymierzam sie do zakupu cd.ponieważ posiadam wzmacniacz marantza zastanawiam sie nad nowym sa14se lub uzywanym sa11s3.na upartego mógłbym kupic cos innego ale wolałbym zostac przy marantzie.tak na marginesie to kolega namawia mnie na sprzedasz wzmacniacza i kupno MF ENCORE,jednak serce mi nie pozwala pozbyc sie mojej malutkiej 11-stki.

MF nie kupuj. Marantz będzie lepszy,ale nie zamykaj się na inne marki. Leema, naim, lector, ear albo Pathos... Jaki dźwięk lubisz? Marantz'owy? Czegos innego sluchales?

MF ENCORE odpada bo ten sprzet bazuje na seri 6.lubie marantza pm11 to mój 3 wzmacniacz tej firmy.myślę że nie ma.co.kombinować i wybrac z wyżej wymienionych a wiec 14se lub 11s3.podejrzewam ze Q21 ma obydwa cd na polce w sklepie moze on by cos doradził????bo w necie nie ma za duzo na temat sa11s3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.