Skocz do zawartości
IGNORED

Zewnętrzne zasilanie do Amanero Combo384

Lucky Bębenek

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Posiadam daca z na usb amanero combo 384, ifi audio iusb3.0 oraz kabel ifi gemini. Kupiłem już lepszy zasilacz do iusb. Oprócz tego chciałem osobno zasilić amanero poprzez kabel ifi, którym idzie samo zasilanie. Niestety drugim kablem też idzie zasilanie oraz sygnał. Doszedłem do wnioski ze podpięcie drugiego zasilania z innego źródła nie będzie dobrym pomysłem.Musiałbym w jakiś sposób odciąć zasilanie z iusb.

Wpadłem na drugi pomysł, iż mogę wykorzystać baterię m2tech'a oraz to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Niestety nie znalazłem nigdzie, w jaki sposób osobno zasilić amanero , tak aby nie brał zasilania z usb. I nie wiem też czy zasilanie musi być podane równocześnie z włączeniem daca.

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A123 ANR26650M1b 2500mAh LiFePO4 3,3V

Najlepsze zasilanie. Najlepiej dać dwa równolegle, wtedy Amanero trzyma ok. 15 godzin. Aby zamontować trzeba usunąć scalaka na 3,3 V i się wpiąć tam gdzie było wyjście tego scalaka.

LiFePO4 ze wskazaniem na A123 jest wybitnie dobrym zasilaniem nie tylko dla Amanero, ale dla wszelakiego rodzaju pre, albo kości dac, wszędzie tam gdzie pobór prądu jest mały, a wymagania wysokie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.