Jump to content
IGNORED

Awaria Arcam AVR 600 - powolne działanie


Djarti24

Recommended Posts

Witam , kilka dni temu podczas odsłuchu wzmacniacz zamilkł, podczas ponownego uruchomienia bardzo długo czekałem aż się załaduje i zniknie logo arcam , ekran pozostaje ciemny lub czasem wskoczą cyferki od głośności ,generalnie sprzęt bardzo wolno reaguje na zmianę głośności ,wyboru źródła ,zaś po podaniu dźwięku nie gra. Rano po 20 restarcie załadował się normalnie ,wszystko działało jak trzeba ale po ponownym starcie znów to samo. Czy ktoś spotkał się z takim problemem ?

Link to comment
Share on other sites

Obstawiam zimne luty (pamięci flash zapewne) bądź kondensator, najłatwiej sprawdzić czy to jest przyczyną....otworzyć suszarką ogrzewać okolice zasilacza/ płytki procesora sterującego....itd

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

                  wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!


Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

 

Registered users can disable this message.