Skocz do zawartości
IGNORED

Czy ktoś z Was posiada Hi-end'owy zestaw

himera

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo jestem ciekaw, czy któryś z urzytkownikow forum może się pochwalić hi-end'owym zestawem stereo?

Napewno wielu może napisać,że ma audiofilski zestawik,ale czy chociaż 1 osoba jest w posiadaniu prawdziwego HI-END'u ? :> (fotka mile widziana) :]

HEHEHE

A to dobre.Powiedz mi co rozumiesz przez pojęcie Hi-End!!!!. Uważam ,że jest to wymysł nie których pismaków i głównym kryterium jaki jest brany pod uwagę , to nie jest wcale brzmienie lecz kasaaaaaa!!!. Zdziwił byś się nieraz jak potrafi słabo zabrzmieć zestaw, za naprawdę grube pieniądze i wszystkie klocki ,są na ostatnich stronach pism audio.Wychodzi mi podejrzewać ,że faktycznie może szykuje się ktoś na mały skok:)) Trudniej dociekać soku na Hi-ENDOWE brzmienie hehehehe

pozdr

>himera

No właśnie. biorąc pod uwagę wpisy powyżej określ co uważasz za hi-end? Zestaw, którego poszczególne elementy kosztują powyżej 15kz, czy zestawienia hi-eng w czasopismach?

hehehe :D no ok. No mialem na mysli dzianych kolesi ktorzy kupują klocki warte ponad 20 tys. :) ja osobiscie nie mam pojecia jak takie cuś gra,no ale pewnie Wy wiecie. Kupilem ze 2 numery hi-fi no i tam widzialem takie fajne rzeczy zwane przez recenzentów hi-end i z tego sie moje pytanie wzięło.Nie sądzilem ze tyle zamieszania narobie. No to może Wy, mnie uświadomicie co to jest Hi-end :/ , ja myslalem ze Hi-endem sa po prostu drogie klocki.No ale przeciez jak ktos kupuje kolumny za 30 tys. to chyba musza dobrze grac nie?

To moze zrobimy konkurs kto posiada najdrozszy zestaw stereo na forum? buehehe... zartowalem :p

:)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Pojecie High-End jest dosc rozmyte... Mozna sie niezle przejechac - pamietam jak z kumplem w krakowskim Nautilusie (skadinand swietny sklep) testowalismy KEF'y za 27 tys pln i wyszla taka plastikowa kicha ze za jedna piata ceny mozna byloby kupic cos co je definitywnie rozlozy na lopatki w tej samej konfiguracji. A sprzedawca twierdzil ze sa stworzone do wzmaka lampowego... Koszmar...

" (...) No ale przeciez jak ktos kupuje kolumny za 30 tys. to chyba musza dobrze grac nie?

To moze zrobimy konkurs kto posiada najdrozszy zestaw stereo na forum? buehehe... zartowalem :p

:)"

Dobrze ze moje kolumny kosztuja tylko 4000zl ;-)

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Niektóre sprzęty stają się hi-endowe, kiedy się usłyszy jak grają. Inne gdy ustali się ich cenę detaliczną. Wszystkie pozostałe zaś w momencie, gdy właściciel wystawi je na allegro :-)

• Redaktorzy

Te 300 tysięcy to za system czy za klocek?

Co do pytania na wstępie, to oczywiście są na forum koledzy używający bardzo drogiego sprzętu, można to znaleźć w informacjach "o mnie".

high-end to brzmienie.tutaj bardzo wazna role odgrywa pomieszczenie. w zlym bardzo drogie systemy zagraja kiepsko, w dobrym tanszy system zagra bajecznie. takze caloksztalt sie liczy :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.