radiann 0 Zgłoś Napisano 12 Września 2018 Cześć Posiadam gramofon Unitra 460, po przeglądzie wymieniłem mu kable z końcówki Dln na Cinch. Chciałbym do tego dobrać wzmacniacz (z wbudowanym przedwzmacniaczem) tylko taki aby rozbudować go w przyszłości np. w kino domowe. Nie chce wydawać fortuny na wzmacniacz więc może być używany. Na allegro znalazłem takie wzmacniacze ale nie wiem czy by pasowały. Amplituner Denon AVR-1803 Yamaha A-760 Harman/kardon HK 970 Technics SU-A808 Nie wiem czy któryś by się nadawał. Jestem otwarty na wszystkie sugestie. Z góry dzięki z pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochek 0 Zgłoś Napisano 13 Września 2018 Yamaha A-760 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GłuchyJakPień 15 Zgłoś Napisano 13 Września 2018 (edytowane) Lepiej może od razu amplituner kina z wejściem phono ??? np ONKYO ,DENON ,YAMAHA . Były kiedyś i są teraz . Używki pewnie w dobrych cenach. Edytowane 13 Września 2018 przez GłuchyJakPień Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S4Home 587 Zgłoś Napisano 13 Września 2018 Na allegro znalazłem takie wzmacniacze ale nie wiem czy by pasowały. Zależy jakiego brzmienia szukasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochek 0 Zgłoś Napisano 14 Września 2018 Naprawdę podobał mi się ten wzmacniacz Yamaha. Dobry przegląd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radiann 0 Zgłoś Napisano 15 Września 2018 Dobra powiedzmy, że chce pójść w miarę czyste brzmienie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rucia1 240 Zgłoś Napisano 16 Września 2018 Dobra powiedzmy, że chce pójść w miarę czyste brzmienie. Jeśli zależy Ci na dźwięki w audio to tylko wzmacniacz. Denon AVR-1803 to amplituner kina domowego - odpuść sobie, miałam i w stereo cienizna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach