Jump to content
IGNORED

DVD DENON 2800 mk II progressive na PALu


R2rt

Recommended Posts

WITAM. Wiem że temat był już wałkowany ale niestety nie wiem i nie mogę nigdzie znależć informacji jak wgrać upgrade oprogramowania do denona tak krok po kroku. Może ktoś z forumowiczów to sam przerabiał i mógłby mi pomóc. Będę baaardzo wdzięczny.

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Link to comment
Share on other sites

R2rt, kiepsko szukałeś... >:-)

zobacz tu:

 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Link to comment
Share on other sites

Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Tę włoską stronę wprawdzie znalazłem ale nie bardzo wiedziałem jak doknać upgradu. Okazało się to bardzo łatwe. Nagałem płytkę (najwolniej jak mogłem), włożyłem do DVD pojawił się anpis LOADING. Potem szuflada wysunęła się (napis loading był cały czas na wyświetlaczu). Wyłączyłem i włączyłem sprzęt i działa. Słowem No Problem.

 

Jeszcze raz dzięki.

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

                  wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!


Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

 

Registered users can disable this message.