Skocz do zawartości
IGNORED

Ca 851n tidal i gapless

Carmelcalif

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Szacownych Kolegów.

Mam pytanie. Otoz czy tylko ja mam problemy z odtwarzaniem plikow np koncertowych z przerwami? Gdy gram tidala z oppo205 tych problemow nie ma. Gdy uzywam ca 851n np plyta pink floyd the wall jest cieta i przerywana po kazdym utworze. Moj brak wiedzy czy niedopracowany soft?

Poprosze o pomoc.

'Network Players - Gapless Playback

Relevant Products - 851N, CXN V1 & V2, StreamMagic 6 V2

Gapless playback is the uninterrupted playback of consecutive audio tracks, such that relative time distances in the original audio source are preserved over track boundaries on playback.

Our range of Network Players support gapless playback across all format types, but the files will need to be gapless and be streaming from a NAS/UPNP server that supports gapless playback.'

Miałem 851N i nie miałem problemu z gapless. Popatrz w instrukcji - może trzeba coś w ustawieniach kliknąc?

Ok. Problem opanowany.

'Network Players - Gapless Playback

Relevant Products - 851N, CXN V1 & V2, StreamMagic 6 V2

Gapless playback is the uninterrupted playback of consecutive audio tracks, such that relative time distances in the original audio source are preserved over track boundaries on playback.

Our range of Network Players support gapless playback across all format types, but the files will need to be gapless and be streaming from a NAS/UPNP server that supports gapless playback.'

Miałem 851N i nie miałem problemu z gapless. Popatrz w instrukcji - może trzeba coś w ustawieniach kliknąc?

Apka na ipad byla poprzestawiana...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.