Skocz do zawartości
IGNORED

Podstawki pod Klipsch 160M

worms

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym prosić o radę jak dobrać odpowiednie podstawki pod głośniki Klipsch 160M.

Aktualnie stoją bardzo stabilnie na komodzie i przyznam iż nie bardzo wiem co mogłyby wnieść standy i czy jest sens by je zastosować. Jednakże nie daje mi to spokoju, muszę zaspokoić ciekawość.

Na pewno zmieniłaby się wysokość bo aktualnie ucho w pozycji siedzącej znajduje się na wysokości 98cm, a głośnik wysoko tonowy odpowiednio skierowany jest na 123 centymetrach.

Mimo wszystko mam problem bo wszystkie standy maja półkę na głośnik o małych wymiarach: głośnik 327x224 mm

Można stawiać głośnik na mniejszej podstawce, co wybrać w jakiej cenie by miało to ręce i nogi, warto kombinować coś samemu by wyszło taniej?

Chciałbym zapłacić jak najmniej do 300 zł, uda się taki zabieg za parę, czy trzeba szykować więcej pieniążków?

KD 5.1.2: 4400H, DBT-3313, Stereo: M6Si, DBT-3313UD, Pioneer N-70AE, GŁośniki: 1.4LE, Klipsch, 440C, 240s, 112SW, 500SA, miniDSP-DDRC24

https://www.audiostereo.pl/topic/140799-podstawki-pod-klipsch-160m/

Możesz skorzystać z doświadczeń opisanych w innym temacie AS:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Owszem, ale to nie ta półka cenowa, co najwyżej z tego wątku mogę wybrać ODDVAR Stołek, hehe

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

KD 5.1.2: 4400H, DBT-3313, Stereo: M6Si, DBT-3313UD, Pioneer N-70AE, GŁośniki: 1.4LE, Klipsch, 440C, 240s, 112SW, 500SA, miniDSP-DDRC24

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.