Skocz do zawartości
IGNORED

Subwoofer-szybka porada

Matys

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Proszę o szybką podpowiedź co w cenie do 1200 zł jest "wartościowego"w subach(może coś jest)

To dla kolegi który nie ma zbytnich wymagań ale za to duży salon otwarty na kuchnię(nie pytajcie o szczegóły)

Bardzo proszę o nie dyskutowanie i nie zaśmiecanie tematu.Nie śledzę ostatnio rynku stąd moje pytanie

Mogą być tylko linki.

Dziękuję.

https://www.audiostereo.pl/topic/141446-subwoofer-szybka-porada/

Cześć,

moim zdaniem warto spojrzeć na ofertę subwooferów Klipsch. Jeśli pomieszczenie nie jest większe niż 30m2, sprawdzi się model R-100SW, natomiast przy większej powierzchni proponuję R-120SW.

Zapraszam na odsłuchy oraz indywidualne wyceny dla forumowicza.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Rok temu jechałem po klipscha 120sw a przyjechałem z taga tsw200 dla mnie zagrała dużo lepiej dużo lepsza odpowiedz impulsowa klipsch strasznie zamulał. Najlepiej jechać posłuchać samemu nigdy nie kierować testami każdy ma inne preferencje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.