Skocz do zawartości
IGNORED

A/V do DVD-HD745 (SACD)

Cojak

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bardzo przepraszam za niejakie dublowanie zapytania ale by tego nie robić nachalnie podsyłam tylko kolegom link do mojego tematu na forum.

A robie to dlatego, że temat dotyczy bardziej zagadnienia SACD niz samego kina domowego.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dzięki za zrozumienie.

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/14162-av-do-dvd-hd745-sacd/

"Wez pod uwage Panasonic SA-XR70 i Panasonic SA-XR50. To prawdopodobnie najlepiej brzmiace aplitunery w cenie Yamahy, ktora chcesz kupic. Posluchaj zanim kupisz Yamahe."

Hmmm, nie wiem co powiedzieć ale to pierwszy post na tym forum w temacie ampli Panasonica. Ciężko mi będzie się przestawić bo od prawie 2 m-cy chodzę na odsłuchy różnych kolumn przy ampli Denona i Yamahay a tu nagle Panasonic.

Chciałem poczytać coś na ich temat, jakies testy ale nic, cisza. Dziwi mnie ten fakt tym bardziej iż Panasonic dość mocno reklamuje się w naszej polskiej prasie a testów i recenzji jak na opłatek.

Ja nie mam nic do Panasonica ale pomimo znajomości marki (TV, Monitory, telefony) jakoś nie dostrzegam tej firmy jako pioniera (nie mylic z Pioneerem) w branży audio.

Może wywołam swoim postem nową dyskusję co może uświadomi mnie i innych szukających.

Pozdrawiam

Cojak-> Amplitunery Panasonic SA-XR : 25, 45, 50, 70 maja cyfrowe wzmacniacze. Poszukaj tu na forum jak zyzio radzi i w innch miejscach. Jesli chodzi o dzwiek to oferuja one w tej chwili najlepszy "bang for a buck". Dlaczego malo sie o nich pisze na tym forum i w polskiej prasie? Dlatego, ze ludzie nie potrafia zapomniec o nazwie "Panasonic" i sluchac bez uprzedzen. Jesli to potrafisz to to moze bedziesz mial lepszy dzwiek niz oferuje wiele budzetowych wzmacniaczy czy amplitunerow, wliczajac w to Yamache, Rotel i NAD.

Wszystko zalezy od Ciebie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) -zacznij tutaj.

Ukryta Zawartość

To może być ciekawe doświadczenie z panasoniciem...

ale czy nie lepszym rozwiązaniem będzie np. denon 2105 + power amp np Rotel RB03 albo nawet jakikolwiek ampli z kompletem pre-out + MCH power amp np RMB-1066 ?

Nieco drozszy Arcam AVR250 tez ma dobre notowania...

z tańszych, tak do 3k pln do muzyki sprzedawca z dużego sklepu z amplitunerami polecał mi cambridga 540R...

Na odsłuch jeszcze nie znalazłem czasu :-(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.