Skocz do zawartości
IGNORED

Kanał Centralny najważniejsza cześć systemu...

Gość Marcinos89

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Marcinos89

(Konto usunięte)

Witam

Zwracam się do was z prośba o pomoc. A mianowicie poszukuje jak najlepszego głośnika centralnego który nic nie dodaje od siebie a odwzorowuje naturalny dialog w filmach czyli głos ludzki ... cena to powiedzmy do 5-5,5 tys. Chciałbym aby każdy kto Doda coś od siebie podał argumenty przemawiające za dana konstrukcja... dodam iż wybiorę z 5 sztuk które będę chciał po tem przetestować i wybrać taka która najlepiej wypadnie pod względem barwy i odzwierciedlenia realizmu... reszta sprzętu na ta chwile nie ważna, będzie centralny to i pójdzie reszta zestawu z tej samej firmy... dodam ze nie boje się metrowych kolumn pod warunkiem ze oddadzą to na czym mi zależy...

Z góry bardzo dziękuje za pomoc... 

Hehe, a mnie zawsze wydawalo sie , ze centralka jest czescia kina domowego i powinna byc z tej samej serii co reszta glosnikow.

Chyba powinienes szukac calego zestawu a nie skupiac sie na jednym glosniku.

Gość Marcinos89

(Konto usunięte)

No a co jest napisane ???? Ja nie rozumiem Polaków/polaczkow... czytać nie umiecie czy tylko piszecie by zaśmiecać wątek???? Co „ kwasior21 „ ??? Robisz to specjalnie by mnie wkor... tak jak większość tu na tym forum robi docinajac i głupio pier**l... bez potrzeby  ??? 

Jest napisane jak wół !!!! „ będzie centralny to i pójdzie reszta systemu z tej samej firmy/serii „ 

za takie pisanie to ja tobie już podziękuje w tym wątku... 

Nie musi być tej samej firmy. Ja tak nie mam i to świadomy zabieg!

Nie będę się rozpisywał ktoś w to wierzy ok, ktoś chce mieć dobry centralny i dobre fronty zrobi jak ja.

Polecam: PMC Twenty C - stara linia, wyprzedawany,

Tannoy Precision 6C - dało się go dostać za 1500 zł!! i to jest kiler cena, za którą nie należy się zastanawiać.

Monitor Audio Gold 350

Klipsch RC64 III

20 minut temu, Marcinos89 napisał:

No a co jest napisane ???? Ja nie rozumiem Polaków/polaczkow... czytać nie umiecie czy tylko piszecie by zaśmiecać wątek???? Co „ kwasior21 „ ??? Robisz to specjalnie by mnie wkor... tak jak większość tu na tym forum robi docinajac i głupio pier**l... bez potrzeby  ??? 

Jest napisane jak wół !!!! „ będzie centralny to i pójdzie reszta systemu z tej samej firmy/serii „ 

za takie pisanie to ja tobie już podziękuje w tym wątku... 

Oczekujesz odpowiedzi, oczekujesz dyskusji - sam całkowicie ignorując zasady Regulaminu i netykiety. Nawet gdyby @kwasior21 nie do końca swoją odpowiedzią wpisał się w Twoje oczekiwania, to Twój post w odpowiedzi jest zwykłym chamstwem. O "kulturze" a raczej braku kultury w raporcie, a kuriozalne należy nazwać Twoje w nim zgłoszenie i przy okazji negatywną oceną Forum nie spotkałem się do tej pory. To "wesołych świąt" po tej ocenie mogłeś sobie w takim razie darować. O "polaczkach" i tego typu tekstach nie wspomnę - pokaz żenady. Chyba pomyliłeś miejsca. Dlatego za całokształt Twojej bytności nałożone zostają przez moderacje odpowiednie restrykcje.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.