HQ150 946 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2018 Jak skomentujecie wyrok jaki dzisiaj zapadł w sprawie tego kontrowersyjnego serialu przed sądem w Krakowie? https://fakty.interia.pl/polska/news-proces-przeciwko-tworcom-serialu-nasze-matki-nasi-ojcowie-za,nId,2754181 Ja osobiście mam mieszane uczucia. Z jednej strony cieszy mnie to, że udało się utrzeć nosa Niemcom od lat wybielających swoich przodków ale z drugiej strony.... Przecież to jest fabuła a nie żaden dokument. Gdyby zastosować to samo podejście do wszystkich innych filmów, seriali fabularnych to wielu reżyserów, producentów powinno siedzieć. Co np. z twórcami Smoleńska? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
5maniek 46 Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2018 12 godzin temu, HQ150 napisał: np. z twórcami Smoleńska? Będą siedzieć 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HQ150 946 Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2018 Ale ja poważnie pytam. Co z Vegą za jego Botoks, Smarzowskim za Kler itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
5maniek 46 Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2018 Poważnie to się nie da tego rozgryźć. Należało by Hackmana postawić w stan... za czongnyj szur, albo Spielberga za nieodpowiedni kolor w "Liście Schindlera". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HQ150 946 Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2018 Holland za Pokot itd. przykładów są pewnie tysiące. Stąd właśnie moje zdziwienie tym wyrokiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fetek 268 Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2018 2 godziny temu, HQ150 napisał: Co z Vegą za jego Botoks Tu akurat było "samo życie" tylko skumulowane do 2h + trochę tuningu, na przestrzeni lat praktycznie o każdym przypadku słyszałeś w mediach. Pozostałe utwory o których piszesz są po prostu zwykłym kłamstwem wykorzystującym historie. Problem nie dotyczy tylko filmów, polecam dorzucić battlefield'a 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach