Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie kolumny podstawkowe

kontratyp

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, miotam się w wyborze monitorów. Potrzebuję opinii w wyborze. Wiem że odsłuchy przede wszystkim, ale chciałbym poznać zdanie bardziej doświadczonych użytkowników i zawęzić poszukiwania. 

W obecnej chwili posiadam zestaw amplituner Onkyo tx rz1100 oraz integra Onkyo a-9070. Fronty na stałe podpięte do integry, wraz z dwoma subami rel t5, te same suby przez LFA wpięte do amplitunera. Tak więc podczas oglądania filmów integra działa w trybie main, do słuchania muzyki w stereo jest Pro-ject debut carbon podłączony do integry. Zatem i stereo i kd. Moje obecne fronty to Magnat quantum 673, centralny magnat quantum 73. Pokój około 20m kwadrat. Fundusze, to jakieś 5000-6000 PLN na fronty. Centralną wymienię lub zostawię, zobaczę jak będzie po zmianie frontów. Z początku chciałem Magnat quantum 1003s, ale może jeszcze coś podrzucicie wartego rozważenia, tym bardziej że dołożyłem trochę monet do limitu. Plan jest taki, żeby 673 grały jako surround, co da mi 7.1 po rozbudowie. Słuchamy z żoną różnej muzyki, ja głównie metal - Paradise Lost, My Dying Bride itp, żona George Michael, Sade sporo jazzu..

https://www.audiostereo.pl/topic/142041-jakie-kolumny-podstawkowe/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.