Skocz do zawartości
IGNORED

Jerzy Owsiak -nie akceptuję nominacji do Nobla

surfbrother

Rekomendowane odpowiedzi

W tym wątku chciałbym aby pisały osoby które nie zgadzają się tak jak ja na kandydaturę Jerzego Owsiaka do nagrody Nobla.

Nie wydaję mi się aby odpowiedzialnym byłoby popieranie kandydatury osoby która nie respektuje wyroków sądu.

Co Wy na to?

• surfbrother zmienił(a) tytuł na Jerzy Owsiak -nie akceptuję nominacji do Nobla
9 minut temu, surfbrother napisał:

W tym wątku chciałbym aby pisały osoby które nie zgadzają się tak jak ja na kandydaturę Jerzego Owsiaka do nagrody Nobla.

Jeden wątek dotyczący nominacji Owsiaka do nagrody Nobla już jest. Po co drugi?

"Bez dywanu audio jitter będzie słychać"

Jurek Owsiak potrzebuje osłony medialnej, gdyż podczas źle zabezpieczonej imprezie zginął człowiek, śledczych może do jego osoby zaprowadzić stanowisko jakie pełnił do czasu zanim ustąpił z prezesowania WOŚP.

• cir zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.