pyzas 0 Zgłoś Napisano 22 Stycznia Witam, Po zdjęciu obudowy DENONA 1500R górne powierzchnie dwóch największych kondensatorów ELNA są lekko podniesione (patrz zdjęcie), czy to normalne? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bumpalump 699 Zgłoś Napisano 22 Stycznia Nie jest to normalne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bobak 2 Zgłoś Napisano 22 Stycznia W moim 1500r wyglądają tak samo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pyzas 0 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 1 godzinę temu, Bobak napisał: W moim 1500r wyglądają tak samo :( Jak gra? Jakaś strata jakości? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bobak 2 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 5 minut temu, pyzas napisał: Jak gra? Jakaś strata jakości? Szczerze mówiąc gra dobrze, ale nie mam go do czego porównać. Jest u mnie od roku, wcześniej nie zwróciłem uwagi na te kondensatory, ale jak tak czytam o tym, to sam spojrzałem przez górną kratkę i widzę niewielką wypukłość :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pyzas 0 Zgłoś Napisano 23 Stycznia Czyli "ten typ tak ma", skręcam i cieszę się dźwiękiem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bumpalump 699 Zgłoś Napisano 24 Stycznia W dniu 23.01.2019 o 10:14, pyzas napisał: Czyli "ten typ tak ma", Nie, ten typ tak nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach