Jump to content
IGNORED

Serce dla Oliwki - pomagamy

arkadowski
 Share

Recommended Posts

Szanowni Koledzy. Dziś przyszło mi  zwrócić się do Was z wielką prośbą. Tym większą, że osoba o której będzie mowa jest mi znana i mam świadomość tragedii jaka dotknęła Oliwkę i jej rodzinę. Ta uśmiechnięta i pełna życia 14 letnia dziewczynka od roku zmaga się z rakiem rdzenia kręgowego, rakiem mózgu. Niestety w naszym cudownym kraju od wielu miesięcy Fundusz zastanawia się czy w ogóle ma środki na ratowanie życia i czy te środki (o ile ma) mogą w takiej kwocie (sic!) zostać przekazane na leczenie Oliwi. 

W niewielkiej miejscowości w woj. Łódzkim skąd pochodzi Oliwia, ludzie z dobrym sercem stworzyli komitet społeczny, którego celem jest uratowanie życia dziewczynce. Jak domyślacie się w małej miejscowości pomimo mocno bijących serc - możliwości są też ograniczone. Na ratowanie życia i leczenie oliwki potrzebna jest niebagatelna kwota - 400 tysięcy złotych! 

Bez Waszej pomocy nie ma możliwości, by Oliwka miała szansę na życie. Sprawa jest patowa, bo liczy się każda chwila i nie oszukujmy się - każda (dosłownie) złotówka.

Mam świadomość, jak wielkie możliwości tkwią w społeczności skupionej wokół Audio Stereo. Jak wiele serc Waszych brało już udział w podobnych akcjach i pomagaliście różnym ludziom w potrzebie. Dlatego zwracam się do Was z wielką prośbą - pomóżmy 14 letniej Oliwii pokonać chorobę i dajmy jej nowe - lepsze życie. Bez nas - bez Was jest to niemożliwe.

Środki zbierane są na specjalne - oznaczone konto. List komitetu zatwierdzony i będący w pełni jako działanie komitetu pod patronatem instytucji publicznej - do wglądu dla każdego zainteresowanego. 

Potrzeba Waszego udziału i pomocy jest wielka, jeśli nie potrafimy dać z siebie odrobiny - jak sami możemy oczekiwać tak wiele od życia?

Liczę na Was i przyznam szczerze, wiem o sile jaka zawsze w Was była. 

Akcja rozpropagowana zostanie w sieci z dopiskiem - Dzięki Audio Stereo pomagam Oliwii. Niech wszyscy nas zobaczą i nasze Forum, że w audiofilach i melomanach jest ogromna siła pomagania. 

Dziękuję Wam za każdy, nawet najmniejszy gest wsparcia. 

Arek.

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Hidden Content

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Hidden Content

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edited by arkadowski

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.