Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Poszly nastepne przesylki, tym razem Stolica:

dodo - 578906274

Jac - 578906296

EZO - 578906285

McGyver - 578906985

Dajcie znac jak dojdzie, chce wiedziec czy zapakowalem wystarczajaco dobrze. Mam nadzieje ze tak i wszystko dojdzie w dobrym stanie!

Do Warszawy zabieram glosniki dla:

Ibarti , jankas, jaro4444, pinczyk, Placek, Wojtas495 - dajcie znac jezeli kogos pominalem.

Bede mieszkac u kolegi na Grzybowskiej 5. To jest na przeciw PSL.

Prawdopodobnie bede mial czas 16:00 - 18:00 jutro tak abyscie mogli podjechac po swoje zabawki. Postaram sie ale nie obiecuje. Jak mi sie nie uda to w sobote 11:00-12:00. Prawdopodobnie nie bede mial dostepu do sieci wiec dzwoncie jutro zeby sie dogadac. Moj numer to nadal 0-601 216 742

Reszte przesylek rozesle w Poniedzialek - Wtorek.

Niestety Krakow nie poszedl ze wzgledu na brak odpowiedniego kartonu. Spakuje to w 2 kartony i skleje je razem zeby szlo jako jedna paczka.

z tego co widziałem na stronie servisco to przesyłka do mnie kosztować będzie koło 35zł Mieszakm w okolicach Namysłowa woj opolskie dobrze patrze proszę o powiedzenie ile będzie mnie przesyłka kosztowała.

pozdrowiena!

-> dj_zibi - sluchaj, zadajesz pytanie na ktore nie moge Ci odpowiedziec. Nie jestem kurierem i nie mam cennika w glowie!

To dziala tak: wzywam kuriera, on przyjezdza, spisuje list przewozowy i wpisuje cene na podstawie kryteriow ktore ma w cenniku. Ot wszystko, ja tylko parafuje list przewozowy.

Rozumiem ze koszt przesylki jest dla Ciebie wazny ale nie deleguj problemu na mnie. Chwyc sluchawke i zadzwon do kuriera ktorego wybrales i spytaj sie. Wage znasz wiec dzialaj i sam mi powiedz ile powinno wyjsc.

Mam nadzieje ze to rozjasni Ci sytuacje.

>Spakuje to w 2 kartony i skleje je razem zeby szlo jako jedna paczka.

Nie rób tak - w tym przypadku jeśli ktoś odbiera paczke i ją potwierdzi (np dostanie jedno pudełko bo drugie doklejone zagineło w akcji) o co nietrudno bo na liście będzie wpisana jedna paczka i jej waga- nie ma możłiwości reklamacji bo została pokwitowana jedna paczka - miałem okazje tego doświadczyć.

Wiem żeto trudne ale albo trzeba pakować w jeden duzy karton albo wysyłać dwie male paczki.

PS szoda że nie zdążyłeś wysłąć do mnie głosników w tym tygodniu ale jakoś wytrzymam przez weekend ;-)

Pozdrawiam

Robert

Witam

Spacejack nie sklejaj pod żadnym pozorem dwóch pudełek razem, chyba że okleisz wszystko tasmą miejsce w miejsce inaczej i tu zgadzam się z przedmówcą pudełka moga się "rozdzielić" w transporcie. Moj kolega z pracy pracował w szybkiej paczce i potwierdza to. Najlepiej to rozciąć jakiś karton albo dwa nawet nie bardzo pasujące, pozaginać tekturę, obłorzyć wszystko i dokładnie zakleić taśmą całość paczki miejsce w miejsce a nie tylko w krzyżyk. Na szczęście mam znajomego kuriera i z firmy mi nie ucieknie :)

Pozdrawiam wszystkich.

sls12 in the house :)

Space "Marcin" Jack wielki dzieki ze sie podjales tego ciezkiego zadania jakim jest wspopraca z tyloma ludzmi.

Szacun. Pozdrawiam

Dzieki

I do nastepnego zamowienia. :)

Wszem i wobec ogłaszam, że Spacejack jest właśnie w Warszawie. Jestem już w posiadaniu głośników Placka, Jankasa i moich.

Spacejack prosi o kontakt ludzi z Wawy, którzy mają jeszcze odebrać głośniki.

Dzięki jeszcze raz Marcin za całość i do następnego razu ;)

ok a może pan mi (spec) przysłac swój nr tel to bym się dogadał odnosnie przesyłki.

[email protected]

gdzie mieszka spec???

Nie wiem ile kilometrówm mam liczyc

To tak jak u mnie. Zmęczenie powoduje nie tylko brak percepcji, ale dodatkowo omamy słuchowe i halucynacje.

Całą noc nie spałem i wypaliłem dwie paczki fajek. W oczekiwaniu na kuriera polatałem sobie wczoraj po forum i na swoje nieszczęście trafiłem na wątek o różnych perypetiach forumowiczów z firmami kurierskimi. U mnie DHL jeździ do 18-tej, więc możecie sobie wyobrazić co się ze mną dzieje od tej godziny. Jeszcze nigdy mnie nie spotkała przykra niespodzianka w rodzaju rozerwanej paczki ze zmasakrowaną zawartością w środku czy kurier, który zostawia przesyłkę gdzieś tam bo "nie zna okolicy", ale jak to mówią "zawsze musi być ten pierwszy raz".

Oby nie tym razem...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Witam

Głośniki są już u mnie w domu od 4h, jak będą grać tak jak wyglądają(a wyglądają świetnie) to będzie cudownie.

Spacejack wykonałeś kawał dobrej roboty, jesteś wielki!

Pozdrawiam

Parantula nie to żebym się chwalił ale moje Vify XT18WH grają zaj..... fajnie ;) Podłączyłem je pod niedostosowane do końca zwrotki, są nowe, nie wygrzane a grają rewelacyjnie. Nie wspomne o tym, że są wykonane perfekcyjnie i mają super wygląd. Aż dostaję kręćka jak pomyślę jak to będzie hulać ze zwrotkami "made in Adam" i docelowym wysokotonowym D25AG :)

Spicejack jest wielki ;)

Spoko jaro4444.

Ja też bardzo się cieszę (wrrrr... grrrr....)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Było trochę czekania i masa organizowania ale SPACEJACK - wywiązałes się z zamówienia fachowo.A co najważniejsze że wcale nie musiałeś tego robić ale chciało Ci się.

Chylę czoła i jestem zajebiście wdzięczny.!!!!!!!!!!

Jaro dla Ciebie również szacuneczek za pomoc na miejscu i fachową poradę.Bankowo takich uwag sam bym nie wykombinował a nie ukrywam że na tym subiku mi zależy.

Jednym slowem "lets ride" właśnie dodarł SLS10 -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Radocha jak się patrzy :)

Ukryta Zawartość

Było trochę czekania i masa organizowania ale SPACEJACK - wywiązałes się z zamówienia fachowo.A co najważniejsze że wcale nie musiałeś tego robić ale chciało Ci się.

Chylę czoła i jestem zajebiście wdzięczny.!!!!!!!!!!

Jaro dla Ciebie również szacuneczek za pomoc na miejscu i fachową poradę.Bankowo takich uwag sam bym nie wykombinował a nie ukrywam że na tym subiku mi zależy.

Jednym slowem "lets ride" właśnie dodarł SLS10 -

Ukryta Zawartość

Radocha jak się patrzy :)

Ukryta Zawartość

Bacz-> za wszystko dałem 45 EUR czyli :

głośnik - 45 odjąć upust(bo zamawiane w kupie) to 38

przesyłka - 5,5

zaokraglenie na koszty manipulacyjne ~45EUR (wszystkie ceny podałem w E)

W Polsce złozyło się o tyle szczęśliwie że Spacejack jechał do Wawy i podrzucił czyli 0zł:) ale z tego co wiem to chłopaki płacili po kilkanaście złotych więc nie jest to majątek jak za taką paczuszkę.

W akustyku na dzisiaj sls10 to 350 zł więc rachunek jest prosty :)

Ja juz czekam na następne zamówienie .

Jeszce raz pozdro dla Spacejacka i Jaro4444

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.